Săpun cu ulei de măsline îmbogățit cu argila roșie

Acest săpun, imbogățit cu  argilă roșie și Borago officinalis, realizat prin saponificare la rece, este fabricat în atelierul Comme Avant de lângă Marsilia. Fabricat manual, conține doar ulei de măsline organic în corpul său gras.
Certificat Cosmos Organic și Vegan, conține ingrediente nutritive și revitalizate fiind  ideal pentru pielea matură și deshidratată,
Pentru a preveni consumarea prea rapidă, nu uitați să il păstrați într-un loc uscat, departe de umiditate, pe un vas de săpun, de exemplu.  
Săpun 100g
INCI : Olivat de sodiu, Aqua, ulei de fructe de Olea Europaea, glicerină, Montmorillonit, ulei de semințe de Borago officinalis.

citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de caliate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]