Deodorant natural solid cu unt de cacao, varianta 2.

În Decembrie 2021 cei de la Comme Avant au îmbunătățit  formula deodorantului  prin înlocuirea pulberii de Iris cu hidroxid de magneziu pentru a absorbi mai eficient umiditatea, respectând în aceelasi timp și corpul dumneavoastră.
Fără bicarbonat de sodiu.
Un deodorant eficient și protector.
Conține  doar 4 ingrediente și este  fără parabeni, aluminiu și alcool. Aceste patru ingrediente combinate formează un deodorant simplu, natural și eficient, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile.
Este  în formă solidă,  bogat  în unt de cacao. Este certificat Cosmos Organic și oferă o eficiență  bună,  fiind în același timp  blând cu pielea . Acțiunea sa antiperspirantă ajută la combaterea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute, protejând în același timp pielea.

Forma și ambalajul, îl fac ușor de transportat în geantă.citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de caliate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]
Un regulator eficient și natural
Un regulator eficient și natural
Citrofolul (sau citratul de trietil) conținut în deodorantul nostru este ingredientul activ care garantează eficacitatea acestuia.
Produs printr-un proces de esterificare a acidului citric, acesta înlocuiește sărurile de aluminiu și efectele lor controversate asupra sănătății. Acțiunea sa constă în controlul acțiunii enzimelor bacteriene responsabile de mirosurile proaste în timpul transpirației. De asemenea, are proprietăți antibacteriene excelente.
Deodorantul  solid nu este astringent și nu blochează transpirația, deoarece este o modalitate pentru corpul nostru de a elimina toxinele sale. Cu toate acestea,  reglează transpirația pe tot parcursul zilei.