Clever Beauty

Clever Beauty este un brand 100% francez aflat în sudul Franței, în Aix-en-Provence, care susține frumusețea inteligentă, de unde și numele Clever Beauty. Oferă produse sănătoase pentru ingrijirea unghiilor însă cu un mic plus, acel pont care va schimba totul! Flacon anti-risipa, recuperați 20% din produsul dumneavoastră de îngrijire al unghiilor, care rămâne la finalul sticlei  printr-un mecanism inovativ, capac anti-risipă. Recipientul rimelului este din sticlă reciclabilă, iar pensula este reutilizabilă, putând achiziționa doar rezerva.
Pentru a vă face viața mai ușoară, pentru a evita risipa sau pur și simplu pentru a avea un produs non-toxic, Clever Beauty se angajează în fiecare zi să vă ofere produsele de care aveți cu adevărat nevoie. 
Astfel au creat cele mai sănătoase formule posibile. Progresele științifice au permis să ofere clienților ingrediente naturale de o calitate excepțională. Echipa Clever Beauty lucrează  în fiecare zi pentru a  îmbunătăți formulele și pentru a găsi noi alternative naturale la substanțele chimice.
In ce credem?
In ce credem?
Produsele Clever Beauty nu sunt testate  niciodată pe animale și nu folosesc niciodată ingrediente de origine animală sau derivate din animale. Testarea pe animale este interzisă în Europa și nu vindem în țările în care acest lucru este încă permis.
Calitatea este cuvântul cheie la Clever Beauty. Echipa monitorizează  calitatea în fiecare etapă a vieții produsului pentru a se asigura că produsele cosmetice îndeplinesc cele mai înalte standarde.
Toți partenerii sunt localizați în Franța. Sunt aleși partenerii locali la scară umană pentru a lucra în circuit scurt și pentru a participa la economia locală.
Mediul înconjurător se află în centrul preocupărilor echipei Clever Beauty. Scopul este de a crea produse respectuoase și anti-deșeuri prin ambalaje inteligente sau texturi mai practice. Dar nu numai atât! De asemenea, trucurile oferite vă facilitează utilizarea produselor și economisirea de bani. Materialele utilizate sunt reciclabile.
Produsele Clever Beauty sunt elaborate pe baza de ingrediente naturale și eficace care respecta sănătatea mediului înconjurător conținând solvenți din surse naturale pe baza de bumbac, porumb și tapioca ( yuca).
Inovația anti-risipă
Știați ca 20% din produsul pentru unghii este aruncat din cauză că nu puteți ajunge la sfârșitul  flaconului?
Echipa Clever  Beauty a creat un flacon prin care se împiedică irosirea produsului. A creat un capăt anti-risipa, având un mecanism care va permite sa folosiți produsul pana la ultima picătură.

 Micul bonus anti-deșeuri?

Dizolvantul de îndepărtare a lacului de unghii are o pompă de dozare care vă permite să aplicați cantitatea potrivită de produs pe discheta de bumbac. Doar 3 apăsări sunt suficiente pentru a-l îndepărta. Sticla sa de sticlă este reciclabilă.

Acum depinde de tine! 
Inovația anti-risipă
Formula verde -10
Formula verde -10
Acest -10 înseamnă că 10 ingrediente toxice au fost retrase din formulele produselor. Acesta este cea mai naturală formulă pentru un lac de unghii.
Produsele Clever beauty sunt:
100% vegane
Fara perturbatori endocrini
Fara agenti allergizzanti
Fara teste pe animale.