Curățarea pielii
Curățarea pielii

Curățarea pielii este primul gest pentru mentinerea unui ten sanatos, simplu și esențial. Vă oferim o gama de produse de curățare eficientă și potrivită pentru pielea cea mai sensibilă. Produsele sunt formulat pe o bază de ape florale și ingrediente active organice prețioase, ce vă asigură o curatare si demachere ușoară.

 

Tratamente faciale hidratante
Tratamente faciale hidratante
Cosmetice organice și vegane cu sinergii prețioase
Pielea feței noastre, fină și delicată, face obiectul atacurilor zilnice: frig, machiaj, poluare, soare ... Acești factori ne slăbesc pielea, reduc elasticitatea, o usucă și o pot face să îmbătrânească prematur. Pentru a preveni acest lucru, este necesar să o protejăm cu produse de calitate.

Tratamentele faciale organice certificate oferă pielii tale toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a-și îmbunătăți aspectul. Hidratarea este un pas esențial pentru ca pielea să își mențină elasticitatea. Când pielea ta este hidratată corespunzător, este moale și suplă. De asemenea, ajută la întârzierea sau reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor.
Hidratează, hrănește, tonifiază, produsele de ingrijire organice si naturale îți oferă o rutină infailibilă pentru a-ți păstra strălucirea naturală a feței și a lupta împotriva imperfecțiunilor pielii.

Ce se întâmplă dacă am folosi mai puține produse de înfrumusețare, păstrându-ne totuși rutina obișnuită? Noi va  oferim produse cosmetice multifuncționale, o modalitate de a face loc în baie, de a economisi bani și de a consuma în mod responsabil.

Fées en Provence sprijină asociația de cosmetice Slow pentru a reveni la produsele de bază, mai sănătoase și mai ecologice. Ni se pare important să favorizăm calitatea în locul cantității, respectând în același timp natura și oamenii.

Îngrijire organică și vegană certificată a corpului
Cosmetice organice și vegane cu sinergii prețioase

Îngrijirea corpului este aliatul perfect pentru a savura un moment combinând frumusețea și relaxarea.  Va oferim tratamente corporale cu multiple beneficii care acționează asupra corpului (piele, păr), precum și asupra minții (relaxare, bunăstare).

Tratamentele noastre corporale atrag cele mai bune ingrediente active din inima naturii pentru a oferi nutrienți esențiali pielii, respectând în același timp ecosistemul pielii și oferindu-vă un moment memorabil de bunăstare.

Păstrați elasticitatea, fermitatea și sănătatea bună a pielii dvs. datorită ingredientelor active din tratamentele noastre organice certificate pentru corp.

Pentru o piele mătăsoasă și supla, lăsați-vă sedusi de  produsele noaste organice, naturale si vegane.

Pentru o piele mai moale și hidratată, adoptați cremele reconfortante pentru corp.
Îngrijire organică și vegană certificată a corpului