NA&T Story

NA&T STORY este un brand francez de produse de îngrijire a feței, ancorat în Aix-en-Provence. Produsele sunt  naturale, organice  și vegane. Una dintre valorile fundamentale ale mărcii create de Anne Farcy este” calitatea nu ar trebui să fie un lux de neatins”. Acesta este motivul pentru care tratamentele Na&T Story  se disting prin concentrația lor extremă de ingrediente active. Marea majoritate a formulelor fiind dezvoltate fără apă, de aceea sucul de aloe vera a fost selectat pentru bogăția sa excepțională în substanțe nutritive fiind baza fiecărui produs.
“Sănătatea pielii este o stare de echilibru și bunăstare. Dă-i puterea naturală de a se regenera.”

Toate tratamentele Na&T Story sunt certificate de Ecocert GreenLife conform standardului european COSMOS ORGANIC
Toate tratamentele Na&T Story sunt certificate de Ecocert GreenLife conform standardului european COSMOS ORGANIC
 Uleiurile vegetale organice premium sunt combinate cu extracte organice de plante printr-o  biotehnologie vegetală inovatoare și durabilă pentru a a stimula efectul produselor.
Materiile prime necesare fabricării produselor sunt alese cu  cea mai mare grijă, astfel încât acestea să păstreze cel mai bine capitalul sănătății / frumuseții utilizatorilor precum  și al planetei. Astfel, formulele  ecologice sunt   biodegradabile și nu conțin ingrediente controversate.

Toate tratamentele Na&T Story  sunt certificate de Ecocert GreenLife conform standardului european COSMOS ORGANIC.
De asemenea,  Na&T Story se mândrește cu  eticheta COSMETICOBS 2021, care este un juriu profesionist ce evaluează calitatea, consistența, eficacitatea și senzorialitate formulelor,  o eticheta foarte greu de achiziționat.
În Franța, tratamentele  sunt comercializate în saloane de înfrumusețare și magazine bio.
Istoria Na&T Story

Ați experimentat ​​vreodată această dorință de a crea, în armonie cu pasiunea și convingerile personale?
Anne Farcy, fondatoarea Na&T Story a fost întotdeauna o iubitore de natură, fiind o sursă inepuizabilă de binecuvântări, inspirație și fericire simplă.
Pe baza acestei observații  a decis într-o dimineață frumoasă din iunie, in  Aix-en-Provence, să creeze un brand conectat cu natura. Aceasta a fost ideea fondatoare a NA&T STORY: crearea unui brand natural și autentic inspirat puternic de natură.

Calitatea nu trebuie să fie un lux de neatins.
Este evident ca  trebuia să ofere  produse sănătoase, autentice, fabricate în Franța, în conformitate cu regulile din domeniu, cu materii prime de calitate.

Curioasa din fire  și pasionată de cosmeticele naturale de multă vreme, și-a propus să descopere industria cosmeticelor din regiunea  sa natală, Provence. Țară a luminilor, parfumurilor și culturilor, Provence contribuie la reputația mondială a Franței. Astfel a  cunoscut fermieri care cultivă trandafiri in Grasse, iris, lavandă, descoperind astfel profesia de a transforma plantele în ingrediente cosmetice naturale. Formulatorii de produse cosmetice au primit-o cu porțile deschise, precum și oamenii de știință care au inventat procese ecologice.


Produse certificate organic

100% din produsele  sunt COSMOS ORGANIC, etichetate de o organizație independentă: ECOCERT Greenlife. În fiecare an, Ecocert trebuie să efectueze un audit la fața locului pentru a valida ingredientele, formulele, ambalarea, procesele, documentele de comunicare. Astfel, pentru a încuraja practicile de producție și consum durabile, compania se angajează  să aplice principiile de protecție a oamenilor și a mediului.
Îngrijire naturală
Pentru fiecare dintre produsele Na&T Story , minimum 98% din ingrediente sunt de origine naturală. De exemplu, veți găsi în formulele  uleiuri vegetale organice, extracte organice de plante, ape florale organice.
În plus, procesele de extracție a materiei prime nu denaturează substanțele active ale ingredientelor și sunt blânde pentru planetă.
În cele din urmă, procesele de fabricație a produselor finite sunt nepoluante și controlate de ECOCERT.
Îngrijire naturală
Îngrijire "curată" și fiabilă
Eticheta COSMOS ORGANIC aplicată pe fiecare dintre produsele Na&T Story este o garanție.
Ingredientele autorizate de eticheta COSMOS sunt listate în mod expres. În consecință, toate celelalte ingrediente (agenți tensioactivi agresivi, conservanți îndoielnici (fenoxietanol, parabeni, ...), uleiuri minerale, siliconi, PEG, etc ...) sunt interzise.
În plus, OMG-urile, nanomaterialele și iradierea sunt interzise.
Respectul pentru animale
Respectul pentru animale
Începând cu 11 martie 2013, testarea pe animale este interzisă în Uniunea Europeană pentru cosmetice și materiile prime ale acestora.
Toți producătorii din Uniunea Europeană trebuie să respecte această interdicție legală.
În plus, standardul COSMOS ORGANIC care reglementează produsele cosmetice organice interzice Ingredientele extrase din animale vii sau sacrificate. Ingredientele produse de animale (miere de exemplu) sunt permise cu condiția respectării animalului.
Care sunt ingrediente folosite de către Na&T Story
Ingredientele  botanice provin din plante cultivate conform specificațiilor agriculturii organice fără pesticide sau substanțe chimice. Sunt prezente în formule  în concentrații excepționale. Formulată fără apă sau cu foarte puțină apă, baza inertă a tratamentelor este redusă la minimul strict.

Proprietățile lor nutriționale benefice pielii și activitatea lor biologică sunt astfel mai bine conservate. Astfel, uleiurile  vegetale organice, extractele vegetale, unturile vegetale și apele  florale organice rămân intacte.
Ingredientele  biotehnologice  active de origine naturală utilizează procese de fabricație „verzi” certificate de ECOCERT. Sunt dezvoltate fără aport chimic.
Parfumurile  sunt compoziții 100% naturale create în Grasse și Avignon.
Conservanții  sunt strict autorizați de specificațiile etichetei europene COSMOS ORGANIC.
Care sunt ingrediente folosite de către Na&T Story
“Hrănește pielea cu substanțele nutritive pe care le recunoaște”

Natura ne oferă un concentrat de substanțe cu proprietăți biologice inegalabile. În același mod în care corpul nostru asimilează vitaminele fructelor pe care le ingerăm, produsele cosmetice organice formulate cu ingrediente naturale sunt mai bine recunoscute de pielea noastră.

Formulele  furnizează pielii substanțele nutritive pe care știe să le folosească pentru a se regenera: acizi grași, antioxidanți, vitamine, minerale ...
De exemplu, uleiurile vegetale selectate conțin aceiași acizi grași ca și stratul lipidic intercelular și sebumul uman. Această contribuție suplimentară va completa deficiențele pielii cauzate de un dezechilibru nutrițional, de îmbătrânire, de agresiuni externe. Spre deosebire de ingredientele sintetice, ingredientele  botanice active folosite  stimulează pielea.
Care sunt componentele adverse?
Care sunt componentele adverse?
“Ce nu veți găsi niciodată în tratamentele Na&T Story”.
Nu veți găsi ingrediente nedorite (OMG-uri, uleiuri minerale ocluzive, agenți tensioactivi agresivi, conservanți discutabili, siliconi, parfumuri sintetice etc.) în formulele noastre.
Într-adevăr, spre deosebire de moleculele naturale recunoscute de piele, aceste ingrediente sintetice inerte au doar un efect pe termen scurt. Nu hrănesc pielea. În plus, acestea reprezintă un risc pentru sănătate și mediu.
Compozițiile cosmetice Na&T Story sunt 100% transparente. 100% din formulele  sunt controlate și etichetate de ECOCERT în conformitate cu standardul COSMOS ORGANIC.
MATERII PRIME DE CALITATE
“Impact minim asupra mediului”
  • Uleiurile vegetale organice certificate sunt extrase prin presare la rece, un proces mecanic natural care nu denaturează produsul.
  • Apele florale organice certificate sunt obținute ecologic prin distilare cu abur.
  • Extractele din plante se obțin fără aport chimic.
  • Ingredientele active biotehnologice de origine vegetală sunt obținute ecologic și acceptate de standardul COSMOS ORGANIC.
Aceste procese „verzi” păstrează calitatea și virtuțile ingredientelor, garantând în același timp un impact minim asupra mediului și sănătății
Cerințe de fabricație ce garantează calitatea și siguranța PENTRU PLANETĂ

Na&T Story respecta  biodiversitatea plantelor.
Cosmeticele naturale și organice sunt supuse acelorași cerințe, aceleași reglementări și aceleași controale ca și produsele cosmetice convenționale.
De asemenea, este supus standardului COSMOS ORGANICși este controlat de organisme independente, cum ar fi ECOCERT.
Aceste organizații independente asigură proiectarea ecologică și formularea ecologică a produselor. Ei controlează originea ingredientelor, metoda lor de cultivare organică. Ei verifică și validează formulele. Acestea vizează materialele de ambalare. Se asigură că metodele de fabricație sunt ecologice.
Pentru mai multă încredere, produsele  sunt 100% formulate, fabricate și ambalate în Franța!

Formulele  fiind naturale și organice, biodegradabilitatea lor este maximă.
Deoarece ingredientele  sunt cultivate organic, pesticidele și erbicidele chimice sunt excluse. Impactul lor asupra mediului este redus.
Procesele de extracție a ingredientelor active sunt curate, fără tratament chimic, impactul asupra mediului este minimizat.
Unele dintre activele folosite  sunt derivate din biotehnologie. Procesele lor de producție „curate” garantează un impact minim asupra sănătății și mediului.

Cerințe de fabricație ce garantează calitatea și siguranța PENTRU SĂNĂTATE

Avem de ales!
S-a demonstrat ca  formulele  naturale sunt mai bine asimilate decât ingredientele sintetice. 
Un studiu din 2016 a fost publicat în revista științifică Environmental Health Perspectives. Ea concluzionează că utilizarea produselor cosmetice organice poate reduce rapid și semnificativ prezența substanțelor toxice în corpul nostru.
Formulele Na&T Story fiind certificate COSMOS ORGANIC, exclud orice substanță sintetică și orice ingredient controversat pentru sănătate.
Ce inseamna cosmetice BIO?
Ce inseamna cosmetice BIO?
Certificat și etichetat COSMOS ECOCERT

„Protejarea sănătății și a mediului la toate nivelurile procesului, de la producția de materii prime până la distribuția produselor finite”.


Standardul COSMOS ORGANIC

Cel puțin 95% din ingrediente sunt de origine naturală.
Dintre toate ingredientele care pot fi organice (cum ar fi plantele, ceara de albine, lapte etc.): 95% minim trebuie să fie organic.
Un minim de 20% din ingredientele din agricultura ecologică (10% pentru produsele de clătire, cum ar fi gelul de duș). Apa și mineralele sunt considerate neorganice deoarece nu sunt cultivate. Prin urmare, minimul este de 20%.
Nu conțin majoritatea ingredientelor controversate. 5% maximum de ingrediente nenaturale acceptate de ECOCERT conform standardului COSMOS.

Eticheta COSMOS ECOCERT interzice procesele de fabricație agresive și poluante. Cosmeticele organice etichetate încorporează, prin urmare, ingrediente de calitate conservată.
Cosmeticele organice sunt fabricate fără a afecta mediul. Procesele de transformare și curățare nu sunt poluante. Ambalajul trebuie să fie reciclabil și fabricat cu procese ecologice.
Respect pentru animale: produsele cosmetice organice includ doar ingrediente produse în mod natural de animale.
Doar 5 conservanți sunt acceptați de COSMOS ORGANIC. Acestea împiedică dezvoltarea microorganismelor în produsele cosmetice. Legea impune ca orice produs cosmetic introdus pe piață să se poată proteja de contaminarea microbiană externă. Cosmeticele organice sunt, prin urmare, supuse acelorași teste ca și produsele cosmetice convenționale în ceea ce privește conservarea.