Mademoiselle Provence

Chloé ( Miss France 2009) vă invită în inima sudului Franței, cu gama sa de produse naturale de îngrijire a corpului și a mâinilor.
100% fabricate în Provence și accesibile tuturor.
Vă oferă parfumuri rafinate, texturi bogate și beneficiile plantelor.
Aceasta este rețeta ei pentru o rutină simplă și naturală de frumusețe și bunăstare.
Cine este Mademoiselle Provence?

Este o companie independentă de produse naturale, creată de către doua femei Chloe Mortaud și Helene Marceau
Produsele  sunt fabricate exclusiv în Franta. Sunt naturale, vegane și nu sunt testate pe animale.
S-a muncit  cu pasiune pentru a oferii consumatorilor  o marcă de produse transparentă și responsabilă.

Chloe MORTAUD, Miss Franța 2009

Cofondator al Mademoiselle Provence

Aleasă Miss Franța în 2009 și cofondator al Mademoiselle Provence, Chloé Mortaud a crescut în sudul Franței.
În copilărie, Chloé și-a petrecut toate vacanțele de familie între Aix-en-Provence și Avignon și s-a îndrăgostit de Provence.
În 2009, anul ei de Miss Franța a făcut-o să călătorească în cele patru colțuri ale Franței și ale lumii, dar sudul rămâne în ciuda tuturor regiunea sa de inimă
"Simplitate, autenticitate, bucuria de viata naturală - aceasta este rețeta mea pentru fericire. Acesta este secretul Mademoiselle Provence, un brand care este simplu și accesibil tuturor.”

Helene MARCEAU
Cofondator al Mademoiselle Provence

Hélène a lucrat în industria cosmeticelor de mai bine de 10 ani ca manager de marketing pentru marile branduri franțuzești și internaționale.

„A fost important pentru mine să creez un nou brand, natural și sigur pentru toată lumea, dar și distractiv și o plăcere pentru simțuri.
Am vrut să creăm produse de calitate, eficiente la un preț accesibil. Le-am cerut familiilor, prietenilor opiniile lor, pentru a crea cele mai bune texturi și parfumuri.
Provence pentru mine este mai presus de toate sărbătorile. Vin din nord, dar când eram copil, petreceam o parte din vară în fiecare an în mica noastră casă familială din Drôme Provençale ‘’


Angajamentul Mademoiselle Provence pentru natura

Formulele produselor Mademoiselle Provence sunt concentrate în extracte naturale de plante cultivate în Provence. Favorizează ingredientele de origine naturală fără a compromite aspectul senzorial al formulelor sau siguranța acestora.
Produsele sunt formulate fără:
Paraben, Fenoxietanol, Triclosan, EDTA, Silicon, Petrolat, Parafină, Ftalat, Bisfenol A, Sulfat.
Toate formulele sunt testate dermatologic.
Și nu sunt testate  pe animale.
Produsele sunt  formulate și fabricate împreună cu experți francezi, în satul provensal Saint-Champs, lângă Aix en Provence.
Parfumurile folosite sunt semnate de către Mathieu Nardin, un tânăr foarte talentat de la casa de parfumuri « Maison Robert », cu sediul în Grasse capitala parfumurilor, din 1850

Angajamentul pentru planetă

Din octombrie 2020, Mademoiselle Provence a ales să doneze 1% din cifra de afaceri generată de întreaga companie și din toate țările partenere,  către organizații non-profit prin intermediul 1% pentru colectivul planetei.

1% pentru planetă reunește companii, asociații și persoane, din întreaga lume, în jurul aceleiași preocupări, lucrând împreună pentru o planetă mai conservată. Colectivul include mai mult de 400 de asociații aprobate în Franța care luptă pentru climă, spații naturale, hrană, poluare, apă sau chiar animale sălbatice, legile sunt modificate, altele evitate sau speciile sunt protejate.

Câteva dintre Ingredientele Mademoiselle Provence

Migdal dulce BIO
Migdal dulce BIO
Din Februarie până în Martie, Provence oferă minunatul spectacol al pomilor de migdal cu flori roz și albe. Aceste flori dau migdală dulce al cărui extract este utilizat în produsle de hidratare, având proprietati de catifelare și liniștire a pielii. Poate fi folosit și pe pielea sensibilă, de accea este întâlnit și în produsele pentru bebeluși.
Extractul nostru de migdală dulce este certificat Bio ECOCERT ( link către informații Ecocert).
Lavandă
Plantă mitică din Provence, lavanda este în special apreciată pentru mirosurile sale relaxante. Uleiul sau esențial este cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene și antiinflamatoare.
Lavanda este folosită în mod tradițional pentru a trata anxietatea, insomnia și depresia. 
Lavanda folosită este cultivata în Vaucluse, în inima regiuni Provence.
Lavandă
Verbena
Verbena
Această plantă prezintă multe calități. Ea poate fi utilizat în infuzii, uleiuri esențiale, având proprietăți antivirale, calmante și antioxidante.
Verbena folosită   este cultivată în satul Forcalquier, despre care se spune că are aerul cel mai pur din Franța.
Extractul  de Verbena provine din Agricultură bio, crescută într-un domeniu familial cu numele de “Ma Louisa”.
Trandafirul Bio
Trandafirul de Provence se mai numește Trandafirul Franțuzesc.
Simbol de puritate și frumusețe, trandafirul franțuzesc este utilizat pentru a reda strălucirea pielii. Este folosit în special datorită puterii sale antioxidante care ajută la limitarea roșeții și sensibilității pielii. Pentru o mai bună conservare, extractul  de trandafir este certificat Bio Ecocert.
Trandafirul Bio