Ce reprezintă protecția solară minerală? 

Atunci când vorbim despre o cremă cu protecție solară minerală, ne referim la una care folosește singurele filtre de origine naturala autorizate la nivel mondial: oxid de zinc și, adesea, și dioxid de titan mineral pentru a vă proteja de soare. Protecția solară minerală este cunoscută și sub denumirea de protecție solară fizică. Aceste minerale formează un scut fizic incredibil de subțire pe pielea dumneavoastră, care deviază razele soarelui.

Ce reprezintă protecția solară chimică? 

Protecția solară "chimică" sau, mai exact, sintetică funcționează prin  neutralizarea efectului dăunător al radiațiilor ultraviolete. Ingredientele obișnuite ale ecranelor solare sintetice sunt octocrilenul, homosalatul, metoxicinamatul, oxibenzona și PABA.

Beneficiile protecției solare minerale


Fără toxicitate: Filtrele UV minerale oxid de zinc și dioxid de titan se află deasupra pielii și nu sunt absorbite în sânge. 

Fără iritații: Fără substanțe chimice nocive, coloranți artificiali sau alte produse secundare, este mai puțin probabil ca acestea să provoace iritații ale pielii.
Eficacitate generală: Ingredientele naturale furnizate de pământ au fost eficiente de secole. Ele sunt tot ceea ce are nevoie pielea pentru a rămâne sănătoasă. Rămâneți la elementele de bază și bucurați-vă de beneficii.
Bunăstare: Este important ca toate produsele de îngrijire a pielii să fie naturale pentru sănătatea noastră generală, Oferiți pielii dumneavoastră cea mai pură formă a ingredientului de pe piață. Protecția UVA/UVB din cap până în picioare va va menține pielea strălucitoare pe tot parcursul anului.
Ecologic: Produsele naturale nu sunt bune doar pentru piele, ci și pentru mediu. Filtrele chimice UV oxibenzona și octinoxatul au fost interzise în Hawaii, Key West și Insulele Virgine americane pentru că au albit recifele de corali.