Fées en Provence

Povestea Fées en Provence începe în 2010 la Aubagne, în sudul Franței. Inspirată de comorile din Provence, Natalia Schweckler, chimistă de formare și pasionată de medicina pe bază de plante, oferă tratamente de înfrumusețare formate dintr-o cantitate excepțională de ingrediente active naturale de înaltă calitate.
Poveste Fees en Provence

Astăzi, majoritatea produselor de îngrijire a pielii Fées en Provence sunt dezvoltate și fabricate în laboratorul  din Aix-en-Provence (13), unde natura este plină de ingrediente active virtuoase pentru pielea noastră.Echipa  Fées en Provence este  întotdeauna în favoarea ingredientelor active de origine naturală, respectând mediul înconjurător și pielea ta.

Miza brandului? 
Crearea de   tratamente de înfrumusețare care combină eficiența și senzorialitatea, folosind ingrediente si procese de fabricație certificate  organice și vegane.

"Nu poți avea încredere decât în ​​mâinile noastre mici de zână …"


Creatorul Fées en Provence
„Chimist de formare, pasionata de medicina pe bază de plante și aromoterapie, Natalia Schweckler, fondatoarea Fées en Provence  a decis să creeze laboratorul de fabricare a produselor cosmetice în Aubagne în 2010.

A început prin a-și face  propriile produse cosmetice în jurul vârstei  de 20 de ani, din dorința de a crea  produse vegane de calitate și organice. 
A devenit apoi interesată de proprietățile uleiurilor vegetale, hidraților aromatici, extractelor, uleiurilor esențiale. A realizat apoi că putea dezvolta formule extraordinare datorită virtuților recunoscute ale acestor prețioase ingrediente naturale ...

Ani mai târziu, a decis să creeze gama „Fées en Provence” cu ingrediente originale și prețioase. Lucrează cu plante în „totum”, adică extracte de hidroglicerol, macerate sau distilate.

Pentru fiecare produs nou, este acordată o atenție deosebită calității și originii ingredientelor active care îl compun, asigurând în același timp senzorialitatea, cu texturi moi și parfumuri delicate.

Se încearcă colaborarea  cât mai mult posibil cu producătorii și laboratoare ecologice locale din regiunea PACA (Provence- Aples-Cote d’Azur)

Creatorul Fées en Provence
Pielea ta
Pielea ta
Fées en Provence este dovada că organicul poate fi o sursă de plăcere prin texturi cremoase, parfumuri naturale și delicate. Astfel, vă oferim ...
  • Îngrijire foarte concentrată în ingrediente Bio, mult peste standardele cerute de etichetele de 10% * și 20% ** (Apă vegetală 94,8% din ingrediente organice, rouă energetică 96,4%, Sublimare 88, 8% ...)
  • O concentrație optimă de ingrediente active în fiecare dintre produsele noastre, formulată fără apă ca si componentă principală.
  • Eficacitate naturală datorită cremelor și tratamentelor foarte concentrate în ingrediente active din plante (minimum 99% în fiecare produs).
  • Produse FĂRĂ parabeni, fenoxietanol, MIT, ftalați sau parfumuri artificiale.

O tehnică pentru păstrarea îngrijirii  bazată pe utilizarea conservanților „identici pentru natură” autorizați de Cosmébio.
* Conform standardului I-305 - Produse cosmetice ecologice - Produse cosmetice organice
** Conform standardului COSMOS ORGANIC

Produse cosmetice frantuzesti care respectă mediul.
Pentru mediu

Fées en Provence pledează pentru o frumusețe responsabilă și se angajează să …
  • sa privilegieze utilizarea ingredientelor din agricultura ecologică;
  • să mențină parteneriate durabile cu furnizorii locali care împărtășesc aceeleași valori;
  • să păstreze mediul înconjurător prin promovarea utilizării ambalajelor din sticlă fără ambalaje excesive;
  • să susținț eticheta pentru acreditarea  Slow Cosmetic,  concentrându-se pe calitatea unui interval scurt și rezonabil.
  • să respecte viețuitoarele în ansamblu oferind tratamente 100% vegane.

O frumusețe ecologică si mai putin inselătoare (emblema Slow Cosmetique).
 Gama Fées  en Provence este laureată cu emblema Slow Cosmetic, premiu acordat pentru angajament si autenticitate.

Pentru regiunea noastră, Provence
Provence a găzduit întotdeauna plante și flori cu beneficii surprinzătoare. Prin urmare, Fées en Provence a decis să promoveze „Made in Provence” ca un ținut al mirosurilor, calității și naturaleții.

Toate formulele Fées en Provence sunt dezvoltate și fabricate în Provence. Brandul a pariat pe know-how și pe calitatea parfumurilor 100% naturale de la Grasse cu mirosuri de trandafir proaspăt, cireș, mure și vanilie.

Fées en Provence se bazează pe resursele naturale ale Franței pentru a fabrica produse cu compoziții curate și senzorialitate de neegalat.