Unt de mango

Untul de mango, sau o cremă topică realizată cu uleiul din semințe de mango, devine un supliment popular pentru piele. Bloggerii de frumusețe spun că poate înmuia pielea, proteja împotriva daunelor provocate de soare, elimina vergeturile și multe altele.

Protejează împotriva razelor UV
Mango conține acid salicilic și antioxidanți, despre care se știe că protejează de daunele provocate de soare. Mai ales, vitaminele C și E sunt în cantitate mare în mango.

Este prietenos cu pielea
Mango conține mai multe vitamine care sunt cunoscute ca fiind benefice pentru piele și poate fi deosebit de benefic pentru hidratarea pielii uscate.

Hidratant natural uimitor
Nu vă lăsați păcăliți de textura ușoară - untul de mango este absolut incredibil în hidratarea pielii, se absoarbe cu ușurință, oferind chiar și straturilor mai profunde ale pielii substanțe nutritive care iubesc pielea, cum ar fi acizii grași omega 6 și 9 și vitaminele A, C și E.
Untul de mango vă condiționează pielea, o face netedă, suplă și îi îmbunătățește sănătatea și aspectul general. De asemenea, întărește bariera protectoare naturală a pielii, care vă ajută pielea să rețină hidratarea, previne deteriorarea și uscarea.

Reduce ridurile si liniile fine
Există mai multe motive pentru care untul de mango este un excelent agent anti-îmbătrânire. În primul rând, este plin de antioxidanți care protejează pielea împotriva radicalilor liberi (particule dăunătoare din aer). În al doilea rând, este foarte hidratant, iar pielea bine hidratată este netedă, rezistentă și mai bine protejată de influențele externe dăunătoare.

Cel mai important, untul de mango conține vitamina A, un antioxidant care stimulează procesul natural de reînnoire a pielii. Acesta încurajează pielea să producă celule noi și sănătoase, îmbunătățește textura și elasticitatea pielii și protejează pielea împotriva daunelor cauzate de radiațiile UV. Toate acestea duc la mai puține riduri, mai puține linii fine și la o piele mai fermă.

Puteți sa folosiți produse pe baza de unt de mango pe piele predispusă la acnee?
Chiar și o piele grasă, care se sparge des, are nevoie de hidratare și hrănire regulată. Cu toate acestea, găsirea unui produs care să nu-ți irite și mai mult pielea inflamată poate fi o mică provocare. Aici intră în scenă untul de mango.

Untul de mango este ușor, non-gras și non-comedogenic (deci nu vă va astupa porii). Este, de asemenea, antibacterian și poate ajuta la calmarea inflamațiilor cauzate de acnee. Nu numai că poate ajuta la hrănirea pielii predispuse la acnee, dar poate, de asemenea, reduce erupțiile acneice prin semnalarea pielii să înceapă să producă mai puțin sebum.