Cireșe

Care sunt beneficiile cireșelor în îngrijirea pielii? 
Extractul de cireșe este, de fapt, un antioxidant incredibil de puternic care ajută pielea să se apere împotriva agresorilor din mediul înconjurător, calmând în același timp inflamația . În plus, cireșele negre sunt bogate în vitamina C, care este ingredientul nostru luminator preferat. Prin urmare, extractul de cireșe poate fi folosit pentru a combate aspectul tern și pentru a corecta hiperpigmentarea.

Extractul de cireșe  este potrivit pentru toate tipurile de ten, atâta timp cât formula produsului este corectă; de exemplu, un produs hidratant mai bogat care conține cireșe s-ar potrivi tipurilor de piele uscată și matură, în timp ce un ser mai ușor care conține cireșe s-ar potrivi tenurilor grase.

Poate ajuta chiar și acele coșuri lunare supărătoare. Pentru pielea sensibilă, extractul va ajuta la reducerea inflamației si  erupțiilor cutanate prin etanșarea umidității și inversarea inflamației. Pielea  predispusă la acnee și cea mixtă vor beneficia datorită capacității cireșei de a ajuta la combaterea radicalilor liberi și, de asemenea, a proprietăților sale anti-microbiene.