Extract cais

Caisele nu sunt minunate doar pentru a fi mâncate, fructele sunt bogate în minerale, acizi organici, compuși fenolici și carbohidrați care oferă beneficii suplimentare.

Ce este extractul de caise?
Adesea denumit "ulei din sâmburi de caise", Prunus Armeniaca, extractul de caise este un ingredient botanic care oferă hrană și hidratare.

Beneficiile extractului de caise

Extractul de caise este un antioxidant important care luptă împotriva daunelor provocate de poluare și de radicalii liberi.
De exemplu, în îngrijirea pielii, extractul de fructe de caise este hrănitor, ajută la îmbogățirea și susținerea echilibrului natural de hidratare a pielii lăsând-o catifelată și netedă la atingere.
Există o varietate de vitamine, minerale și nutrienți hrănitori în Extractul de caise. Principalul dintre acestea este acidul linoleic, care este un acid gras omega-6 care are un efect calmant și întăritor asupra pieli.

De ce îl folosim:

Dacă vă îngrijorează daunele provocate de mediul înconjurător, atunci asigurați-vă că folosiți produse cu extract de caise ca parte a rutinei de infrumusetare.
Extractul de caise poate fi folosit atât dimineața, cât și seara, pentru a corecta problemele de piele uscată, descuamată sau iritată.