Migdal dulce

Uleiul de migdale dulci conține tot felul de bunătăți naturale: vitamina E, vitamina A, acizi grași esențiali, proteine, potasiu și zinc. Este pozitiv, plin de vitamine și nutrienți, ceea ce îl face perfect pentru a-l include în regimul zilnic de îngrijire a pielii. Și, după cum urmează să aflați, acest ulei poate face aproape orice!

Curățare:
Unul dintre cele mai magice beneficii ale uleiului de migdale dulci este acela că poate curăța în profunzime porii, fără să-i înfundă. Uleiul de migdale îți va curăța porii și te va ajuta să îți echilibrezi pielea, astfel încât să poți funcționa la maxim. Porii tăi vor rămâne deschiși și vor reține hidratarea! Se absoarbe rapid, așa că nu trebuie să te confrunți cu un reziduu uleios, ca în cazul altor uleiuri.

Hidratare:
Datorită elementelor dure din mediul înconjurător, stresului și pierderii de colagen în timp, ridurile și petele de vârstă ne pot da de gol vârsta uneori. Din fericire, "Regele nucilor" a venit să ne salveze ziua!
Migdalele sunt pline de vitamina E, care este un antioxidant puternic ce ajută la menținerea unui ten  frumos pe măsură ce îmbătrânim. Păstrați-vă pielea netezită cu cel mai dulce ulei disponibil. 

Anti-age:
Colagenul, proteina responsabilă pentru menținerea tinereții pielii noastre, formează un strat uniform de protectie  sub piele. Pe măsură ce îmbătrânim, încep să apară riduri fine din cauza subțierii pielii și a neuniformității stratului de colagen.Vitamina E din uleiul de migdale dulci poate furniza aminoacizii necesari pentru ca acel colagen minunat să se dezvolte. Astfel, pielea ta rămâne uniformă și sănătoasă de-a lungul timpului.

Vine in ajutorul pielii uscate:
Dacă în mod constant pielea ta este uscata și ai senzația de mancarime, uleiul de migdale poate ajuta. Acizii grași care se găsesc în acest ulei aduc beneficii pielii, ajutând-o să rețină umezeala și să o mențină hidratată, în timp ce vitamina E calmează iritațiile. Acesta este unul dintre cele mai ușor de recunoscut beneficii ale uleiului de migdale dulci!  

Mâini și picioare aspre:
Conținutul de zinc poate ajuta la netezirea pielii aspre și calofile. Conținutul de zinc contribuie, de asemenea, la vindecarea cicatricilor și a vergeturilor.

Unghii fragile:
Dacă pielea ta nu este atât de hidratată pe cât ți-ai dori, sunt șanse ca nici unghiile tale să nu fie. Proteinele care se găsesc în uleiul de migdale dulci pot întări eventual unghiile moi și fragile.