Demachiant solid cu ulei de jojoba

Un produs de curățare delicat, dar eficient.
Demachiantul  solid cu ulei de Jojoba este un demachiant delicat pentru față, care îndepărtează rapid și eficient chiar și machiajul impermeabil, excesul de sebum și toate impuritățile, îngrijind în același timp genele. Vă hrănește fața, lăsând pielea să se simtă moale și confortabilă. Nu ustură ochii și nu îi irită, nici măcar  pe cei mai sensibili.
Este un produs organic, fără deșeuri care înlocuiește toate demachiantele dvs. convenționale, cum ar fi loțiuni, uleiuri și ape micelare. 
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de caliate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]
Un produs de curățare de origine naturală
Un produs de curățare de origine naturală
Hydriol, sulfactantul folosit în fabricarea demachiantului este un emulgator neionic foarte ușor,  fabricat din ulei de măsline, care nu dăunează pielii.
Emulsia folosită are un pH 5,5 ,iar certificarea de produs organic a fost acordată de către eticheta Cosmos.
Produsele demachiante convenționale conțin emulgatori obținuți din reacții chimice grele și periculoase, iar fabricarea lor este poluantă pentru planetă, nefiind biodegradabile.
Pe langă emulgatori aceste produse mai conțin si perturbatoare endocrine , ingrediente suspectate de a fi cancerigene precum parabeni folosiți ca și conservanți .