Cremă de față bio hidratantă anti-age

Crema anti-age Hydra + Comfort hrănește, hidratează, stimulează și întărește procesul natural de regenerare a pielii. Îmbogățită cu uleiuri vegetale și vitamina E antioxidantă, crema vizează semnele îmbătrânirii și oboselii pielii. Pielea este hidratată  recâștigând  elasticitatea și tonusul.

Avantaje:
- Anti-age si antioxidantă
- Hidratantă și hrănitoare
- Regenerantă 
- 0%: OMG-uri, sulfați, parabeni, fenoxietanol, nanoparticule, eteri glicolici, siliconi, PEG, uleiuri minerale, lauret sulfat de sodiu, parfumuri sintetice, filtre chimice, produse petrochimice ...
Nu sunt acceptate ingrediente despre care se suspectează că sunt dăunătoare pielii sau sănătății în formulele  naturale Nat&Story . Pentru mai multă transparență și încredere, toate formulele sunt verificate de Ecocert, care atestă și certifică faptul că este respectat standardul Cosmos Organic.
Frecvența aplicării: dimineața și seara. 
Pentru întinerirea pielii obosite, poate fi folosită ca o mască într-un strat mai gros.
Uz extern.
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
NA&T STORY este un brand francez de produse de îngrijire a feței, ancorat în Aix-en-Provence. Produsele sunt naturale, organice și vegane. Una dintre valorile fundamentale ale mărcii create de Anne Farcy este” calitatea nu ar trebui să fie un lux de neatins”. Acesta este motivul pentru care tratamentele Na&T Story se disting prin concentrația lor extremă de ingrediente active. Marea majoritate a formulelor fiind ... [citeste povestea]
De ce să folosiți crema hidratantă anti îmbătrânire?
De ce să folosiți crema hidratantă anti îmbătrânire?
În timp, pielea devine mai uscată, mai puțin suplă și tenul își pierde luminozitatea. Crema anti-îmbătrânire Hydra + Comfort a fost special formulată pentru a susține pielea uscată și matură. Uleiurile vegetale organice și virgine (nerafinate) de măceș, argan și cais oferă proprietățile lor anti-îmbătrânire, hidratante, anti-oxidante și nutritive. Bogate în acizi grași și antioxidanți, ele întăresc bariera hidrolipidică a pielii pentru a limita pierderile de apă și pentru a preveni apariția liniilor fine și a ridurilor. 

Uleiurile vegetale aduc tonus și îmbunătățesc aspectul pielii.
Uleiul organic virgin de măceșe conferă cremei Hydra + Confort proprietățile sale anti-îmbătrânire, reparatoare (aspectul pielii și tenul sunt îmbunătățite) și proprietăți de înmuiere. Uleiul organic de argan virgin îmbogățește crema prin  proprietățile sale anti-îmbătrânire, hrănitoare și restructurante, iar  uleiul organic de caise virgine conferă  proprietățile sale anti-îmbătrânire și de înmuiere.
Calitatea cremei hidratante organice anti-îmbătrânire
Parfum fabricat in Provence 100% de origine naturala fara etichetarea alergenului. Formula  biodegradabilă, 99% ingrediente derivate natural.
Eco-formulare 100% franceză și controlată și eco-fabricare.
Formula certificată de Ecocert conform standardului european Cosmos Organic fără OMG, fără derivați petrochimici, fără ulei de palmier. 
Ambalaje reciclabile.
Nu este testat pe animale în conformitate cu reglementările europene.
Formula vegană.
Calitatea cremei hidratante organice anti-îmbătrânire