Cremă bio contur de ochi pe baza de acid hialuronic, acțiune anti-age

Concentrație excepțională, formulată fără apă
Privirea contribuie semnificativ la strălucirea feței. Cu toate acestea, este marcata mai repede de semnele vârstei, incepand cu vârsta de 30 de ani. Crema organică de contur de ochi ultra bogată în ingrediente active naturale susține mecanismele naturale de regenerare și luptă împotriva agresiunilor externe. Combate cearcănele și umflăturile, netezește liniile fine, hidratează și protejează împotriva efectelor timpului.

Avantaje:
-Hidratare și protecție anti-age
-Acțiune antioxidantă
-Acțiune anti-cearcăn
-0%: OMG-uri, sulfați, parabeni, fenoxietanol, nanoparticule, eteri glicolici, siliconi, PEG, uleiuri minerale, lauret sulfat de sodiu, parfumuri sintetice, filtre chimice, produse petrochimice.
Nu sunt acceptate  ingrediente despre care se suspectează că sunt dăunătoare pielii sau sănătății în formulele NA&T Story naturale. Pentru mai multă transparență și încredere,  toate formulele sunt verificate de Ecocert, care atestă și certifică faptul că este respectat standardul Cosmos Organic.
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
NA&T STORY este un brand francez de produse de îngrijire a feței, ancorat în Aix-en-Provence. Produsele sunt naturale, organice și vegane. Una dintre valorile fundamentale ale mărcii create de Anne Farcy este” calitatea nu ar trebui să fie un lux de neatins”. Acesta este motivul pentru care tratamentele Na&T Story se disting prin concentrația lor extremă de ingrediente active. Marea majoritate a formulelor fiind ... [citeste povestea]
De ce să folosiți cremă organică antirid?
De ce să folosiți cremă organică antirid?
Aspectul pielii este partea cea mai importanta a feței, ne transmite emoțiile și ne întruchipează expresiile. Ridurile, cearcănele și umflăturile sunt estetic slabe, oferind un aspect mai trist și mai puțin strălucitor.
Pielea din jurul ochilor este o zonă delicată, deoarece este foarte subțire și are o constituție fiziologică diferită de restul feței și corpului. De fapt, pielea din jurul ochiului este mai slabă, deoarece constituția sa este slabă în fibre de colagen, elastină și  grăsimi. Prin urmare, este mai puțin elastică, mai puțin tonifiata și se întinde mai ușor. În plus, conturul ochilor este o zonă foarte stresată: mobilitatea pleoapelor, expresiile privirii, expunerea la razele UVA și UVB. În cele din urmă, zona ochilor este foarte vasculară, ducând la riscul unei circulații sanguine slabe și la apariția cearcănelor.
La 30 de ani apar riduri fine în jurul ochilor, cu mult înainte de ridurile de pe restul feței. Diferitele zone vizate în jurul ochiului sunt: ​​pleoapa inferioară, pleoapa superioară, septul (zona de sub sprânceană), ridurile picioarelor de corbă (de la colțul exterior al ochiului până la tâmple).
Cum și când să aplici crema de ochi organică?
Aplicați în  zona ochilor, pe pielea curată și uscată întotdeauna înainte de crema de față pentru a favoriza penetrarea. Aplicați o notă de cremă sub fiecare ochi.
Pentru a activa microcirculația, aplicați, folosind degetul inelar, atingând ușor. Începeți aplicarea la colțul interior al ochiului lângă nas și deplasați-va  spre tâmple. Mergeți de la tâmple până la osul frunții, apoi opriți-vă la colțul interior al ochiului, lângă nas. Punctele de drenaj ale shiatsu pot fi utilizate ca inspirație pentru aplicare.
Poate fi utilizat singur sau după serul conturului ochilor.
Frecvența de aplicare: de două ori pe zi, dimineața și seara. Poate fi aplicat ca mască, într-un strat mai gros.
Uz extern.
Cum și când să aplici crema de ochi organică?
Cum să alegi o cremă organică pentru conturul ochilor?
Cum să alegi o cremă organică pentru conturul ochilor?
Pielea din jurul ochilor trebuie, prin urmare, să facă obiectul unei îngrijiri și atenții speciale.

Un tratament organic pentru conturul ochilor trebuie să poată:
  • sa lupte impotriva deshidratari datorita subtierii pielii si a numeroaselor stresuri
  • sa reduca ridurile fine
  • sa limiteaze cearcănele și umflăturile printr-o acțiune decongestionantă și calmantă
  • sa susțină fermitatea, flexibilitatea și tonul țesuturilor