Demachiant solid pentru față și ochi cu ulei de jojoba

 -demachiant delicat pentru față și ochi, care îndepărtează rapid și eficient  atât impuritățile cât și excesul de sebum
 -hrănește tenul, lăsând pielea să se simtă moale și confortabilă.
 -potrivit pentru machiajul rezistent la apă
 -perfect pentru față și ochi, chiar și pentru cei sensibili

Ușor de folosit: Înainte de demachiere produsul trebuie trecut prin apa caldă, obținându-se o pastă albă între palme. Acest film se poate aplica prin mișcări circulare și blânde  direct cu mâinile, cu ajutorul unei dischete demachiante sau un material de bumbac. Se poate folosi și sub duș. Clătiți după demachiere.

Fără coloranți, fără parfum, fără conservanți 
Ecologic și biodegradabil
Testat dermatologic
Produse cosmetice vegane
În conformitate cu legislația europeană, nu este testat pe animale
Perfect pentru călătorii, permis în bagajul de mână 
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de calitate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]
Un produs de curățare de origine naturală
Un produs de curățare de origine naturală
Hydriol, sulfactantul folosit în fabricarea demachiantului este un emulgator neionic foarte ușor,  fabricat din ulei de măsline, care nu dăunează pielii.
Emulsia folosită are un pH 5,5 ,iar certificarea de produs organic a fost acordată de către eticheta Cosmos.
Produsele demachiante convenționale conțin emulgatori obținuți din reacții chimice grele și periculoase, iar fabricarea lor este poluantă pentru planetă, nefiind biodegradabile.
Pe langă emulgatori aceste produse mai conțin si perturbatoare endocrine , ingrediente suspectate de a fi cancerigene precum parabeni folosiți ca și conservanți .