Pulbere de pastă de dinți, naturală cu Siwak

Pentru cine?
Cele două versiuni (mentă și fără parfum) sunt potrivite pentru:
  • -dinți sensibili
  • -sângerarea gingiilor
  • -aparate dentare
  • -implanturi dentare
  • -adulți și copii (peste 6 ani)
-femeile însărcinate sau care alăptează

 Pasta de dinți Comme Avant  organică curăță dinții, ajutând la îndepărtarea plăcii bacteriene,  lăsând o respirație proaspătă, care va dura mult mai mult decât cu pasta de dinți industrială.
- Certificat organic COSMOS
- Potrivită pentru gingiile sensibile
- Elimină respirația urât mirositoare și întărește gingiile
- Previne placa dentară și ajută la îndepărtarea tartrului
- Nu dăunează smalțului sau gingiilor
- Dinții mai luminoși și mai albi
- Nu spumează și nu este dulce
-100% natural
- fără surfactant
- fără fluor adăugat
- fără coloranți, fără conservanți, fără parfum.
- versiunea mentolată, nu este potrivită pentru copiii cu vârsta sub 6 ani și persoanele sub tratament homeopat.
Usor de folosit:
Pentru a folosi pasta de dinți sub formă de pulbere, puteți fie să vă puneti putina pudra pe  periuța de dinți, fie sa atingeți ușor tubul pentru a turna pulbere în capac. Apoi înmuiați periuța de dinți  în ea. Dacă este necesar, vă puteți umezi periuța de dinți sau puteți lua puțină apă în gură.

Doar 4 ingrediente: argilă albă, Siwak, carbonat de calciu, cristale de mentă (numai pentru versiunea de mentă)
Cosmetice vegane
Nu este testat pe animale - În conformitate cu legile europene
Perfect pentru călătorii, permis în bagajele de mână
citeste mai mult
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale create manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Filozofia companiei este "mai puțin înseamnă mai mult", eliminând tot ce este de in plus și concentrându-se pe ceea ce este esențial. Produc în mod transparent și fără tabuuri, îmbunătățindu-si ... [citeste povestea]
Compoziția pastei  de dinți
Compoziția pastei de dinți
Pasta  de dinți este fabricată în atelierul Comme Avant  de lângă Marsilia. Este realizată după o rețea veche și este alcătuită din doar 4 ingrediente.
  • Lut alb: ușor abraziv, curăță fără a deteriora smalțul și curăță gura. Origine Franța, certificare Cosmos.
  • Carbonat de calciu: abraziv foarte moale care stimulează guma prin utilizarea zilnică. Remineralizează dinții. Origine Germania, certificare Cosmos.
  • Pulbere Siwak: cultivată într-un mod ecologic. Pudra Siwak protejează gingiile, luptă împotriva respirației urât mirositoare și ajută la eliminarea plăcii dentare. Origine India, certificare organică.
 
Versiunea mentolata:
  • Cristale de mentă: folosite în cantități foarte mici au efectul de reîmprospătare și eliminare a respirației urât mirositoare. Se obțin cu o cristalizare prin răcirea uleiului esențial de mentă. Origine India, certificare organică.
 
Pasta  de dinți nu are gust și lasă o respirație proaspătă datorită mentolului cu o senzație de curățenie pe dinți. Unii au observat chiar o albire a dinților datorită proprietăților de detartrare a Siwak. Nu conține fluor adăugat și niciun ingredient controversat. Adăugarea fluorului la pasta de dinți este o practică controversată. Cantitatea zilnică ingerată nu poate fi măsurată și controlată cu precizie. Utilizarea excesivă a fluorului poate duce la complicații și probleme de sănătate. Fluorul este deja prezent în mod natural în mediul nostru (apă, legume), așa că am ales să nu-l adăugăm artificial în pasta de dinți.