Pulbere de pastă de dinți, naturală cu Siwak

 Pasta de dinți Comme Avant  organică curăță dinții, ajutând la îndepărtarea plăcii bacteriene,  lăsând o respirație proaspătă, care va dura mult mai mult decât cu pasta de dinți industrială.
-Certificat organic COSMOS
-Potrivită pentru gingiile sensibile
-Elimină respirația urât mirositoare și întărește gingiile
-Previne placa dentară și ajută la îndepărtarea tartrului
-Nu dăunează smalțului sau gingiilor
-Dinții mai luminoși și mai albi
-Nu spumează și nu este dulce
-100% natural: fără surfactant
-Fără fluor adăugat
-Fără coloranți, fără conservanți, fără parfum.
-Versiunea mentolată, nu este potrivită pentru copiii cu vârsta sub 6 ani și persoanele sub tratament homeopat.

Pentru cine?
Cele două versiuni (mentă și fără parfum) sunt perfect potrivite pentru:
  • -dinți sensibili
  • -sângerarea gingiilor
  • -aparate dentare
  • -implanturi dentare
  • -adulți și copii (peste 6 ani)
-femeile însărcinate sau care alăptează

Usor de folosit:
Pentru a folosi pasta de dinți sub formă de pulbere, puteți fie să vă puneti putina pudra pe  periuța de dinți, fie sa atingeți ușor tubul pentru a turna pulbere în capac. Apoi înmuiați periuța de dinți  în ea. Dacă este necesar, vă puteți umezi periuța de dinți sau puteți lua puțină apă în gură.

Doar 4 ingrediente: argilă albă, Siwak, carbonat de calciu, cristale de mentă (numai pentru versiunea de mentă)
Cosmetice vegane
Nu este testat pe animale - În conformitate cu legile europene
Perfect pentru călătorii, permis în bagajele de mână
citeste mai mult
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de calitate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]
Compoziția pastei  de dinți
Compoziția pastei de dinți
Pasta  de dinți este fabricată în atelierul Comme Avant  de lângă Marsilia. Este realizată după o rețea veche și este alcătuită din doar 4 ingrediente.
  • Lut alb: ușor abraziv, curăță fără a deteriora smalțul și curăță gura. Origine Franța, certificare Cosmos.
  • Carbonat de calciu: abraziv foarte moale care stimulează guma prin utilizarea zilnică. Remineralizează dinții. Origine Germania, certificare Cosmos.
  • Pulbere Siwak: cultivată într-un mod ecologic. Pudra Siwak protejează gingiile, luptă împotriva respirației urât mirositoare și ajută la eliminarea plăcii dentare. Origine India, certificare organică.
 
Versiunea mentolata:
  • Cristale de mentă: folosite în cantități foarte mici au efectul de reîmprospătare și eliminare a respirației urât mirositoare. Se obțin cu o cristalizare prin răcirea uleiului esențial de mentă. Origine India, certificare organică.
 
Pasta  de dinți nu are gust și lasă o respirație proaspătă datorită mentolului cu o senzație de curățenie pe dinți. Unii au observat chiar o albire a dinților datorită proprietăților de detartrare a Siwak. Nu conține fluor adăugat și niciun ingredient controversat. Adăugarea fluorului la pasta de dinți este o practică controversată. Cantitatea zilnică ingerată nu poate fi măsurată și controlată cu precizie. Utilizarea excesivă a fluorului poate duce la complicații și probleme de sănătate. Fluorul este deja prezent în mod natural în mediul nostru (apă, legume), așa că am ales să nu-l adăugăm artificial în pasta de dinți.