Loțiune tonică micro-peeling pentru față, acțiune exfoliantă

Loțiunea organică micro-peeling exfoliantă, hidratantă și stimulatoare face posibilă menținerea unui "ten regenerat" cu fiecare utilizare. Acizii florilor de hibiscus stimulează reînnoirea celulelor, elimină celulele moarte și revigorează tenul.

Avantaje:
-Exfoliere celualaraă si reinoire a pielii
-Estompare a apariției ridurilor
-Hidratare si reducere a productiei de sebum

Loțiunea Micro-Peeling poate fi utilizată de la vârsta de 20 de ani și este potrivită pentru toate tipurile de ten, atât tanar cât și matur.
-0%-OMG-uri, sulfați, parabeni, fenoxietanol, nanoparticule, eteri de glicol, silicoane, PEG-uri, uleiuri minerale, lauret-sulfat de sodiu, parfumuri sintetice, filtre chimice, produse petrochimice,...

Nu sunt acceptate  în formulele  naturale NA&T Story  niciun ingredient suspectat a fi dăunător pentru piele și sănătate. Pentru mai multă transparență și încredere, toate formulele sunt verificate de Ecocert, care certifică faptul că respectăm standardul Cosmos Organic.
 
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
NA&T STORY este un brand francez de produse de îngrijire a feței, ancorat în Aix-en-Provence. Produsele sunt naturale, organice și vegane. Una dintre valorile fundamentale ale mărcii create de Anne Farcy este” calitatea nu ar trebui să fie un lux de neatins”. Acesta este motivul pentru care tratamentele Na&T Story se disting prin concentrația lor extremă de ingrediente active. Marea majoritate a formulelor fiind ... [citeste povestea]
De ce să folosiți loțiune micro-peeling organică?
De ce să folosiți loțiune micro-peeling organică?
Loțiunea organică micro-peeling exfoliantă, hidratantă și stimulatoare face posibilă creerea unei pieli, netede și curate. Acizii florilor de hibiscus stimulează reînnoirea celulelor, eliminând celulele moarte și revigorand tenul. De-a lungul timpului, celulele stratului superficial al pielii (strat cornos) se aglomereaza împreună și pelicula hidrolipidică de suprafață se epuizează. Tenul este mat, textura pielii se deteriorează, apar linii fine și riduri.
Acizii florali accentuează descuamarea și astfel favorizează reînnoirea celulară și elasticitatea pielii (strat cornos). Acizii organici din florile de Hibiscus au capacitatea de a absorbi umezeala, leagă moleculele de apă din epidermă. Astfel, susțin hidratarea pielii.

Reînnoirea celulară îmbunătățită, funcția de barieră a pielii și hidratarea conduc la o acțiune de refacere, un ten mai clar și mai uniform.
În plus, acidul piruvic stimulează sinteza colagenului care garantează supletea și elasticitatea pielii. Menținută suplă și hidratată, apariția liniilor fine și a ridurilor este încetinită.
În cele din urmă, acizii florali sunt mult mai puternici și mult mai blânzi decât acizii AHA din fructe și nu provoacă iritarea pielii. Un studiu a arătat că acizii florali aplicați la o concentrație de 10% timp de 28 de zile nu au provocat iritații în comparație cu un acid AHA la aceeași concentrație.
Lotiunea noastra micro peeling nu contine
OMG-uri, sulfați, parabeni, fenoxietanol, nanoparticule, eteri glicolici, siliconi, PEG, uleiuri minerale, lauret sulfat de sodiu, parfumuri sintetice, filtre chimice, produse petrochimice ...
Nu acceptăm ingrediente despre care se suspectează că sunt dăunătoare pielii sau sănătății în formulele noastre naturale. Pentru o mai mare transparență și încredere, avem toate formulele verificate de Ecocert, care atestă și certifică faptul că respectăm standardul Cosmos Organic.
Lotiunea noastra micro peeling nu contine
Cum se aplică loțiunea micro-peeling organică?
Cum se aplică loțiunea micro-peeling organică?
Aplicați loțiunea pe fața curată și uscată direct turnând o doză în mâinile spălate anterior sau cu o discheta demachianta prin masaj foarte ușor. Lasă loțiunea să se usuce în mod natural și tamponează-ți fața cu degetele. Loțiunea naturală cu micro-peeling se aplică înainte de ser și / sau crema de zi. 
În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă curată. 
Vara, este minunat să puneți Loțiunea în frigider pentru a o folosi proaspătă și energizantă.
Uz extern.
Frecvența de aplicare: Loțiunea micro-peeling naturală și organică poate fi utilizată o dată sau de două ori pe zi. Dimineața pentru a trezi fața și seara după curățare / demachiere.