Pulbere de pastă de dinți, naturală cu Siwak

Pasta  de dinți organică certificată Come  Avant  a existat încă din zorii timpului, deoarece este în mare parte din pudră Siwak. Acestea sunt rădăcinile unui copac numit Salvadora Persica, care a fost folosit ca periuță de dinți naturală de milenii. Acest copac crește în Arabia Saudită, Egipt și India.

Pasta de dinți se prezintă sub formă de pulbere care ajută la prevenirea apariției tartrului. Într-adevăr, pulberea alunecă între dinți pentru un periaj eficient, protejând în același timp smalțul și gingiile dinților. Desigur, nu trebuie uitată utilizarea aței dentare recomandată de medicii stomatologi. Spălarea dinților cu pasta de dinți contribuie la o bună igienă dentară.
citeste mai mult
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de caliate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]
Compoziția pastei  de dinți
Compoziția pastei de dinți
Pasta  de dinți este fabricată în atelierul Comme Avant  de lângă Marsilia. Este realizată după o rețea veche și este alcătuită din doar 4 ingrediente.
  • Lut alb: ușor abraziv, curăță fără a deteriora smalțul și curăță gura. Origine Franța, certificare Cosmos.
  • Carbonat de calciu: abraziv foarte moale care stimulează guma prin utilizarea zilnică. Remineralizează dinții. Origine Germania, certificare Cosmos.
  • Pulbere Siwak: cultivată într-un mod ecologic. Pudra Siwak protejează gingiile, luptă împotriva respirației urât mirositoare și ajută la eliminarea plăcii dentare. Origine India, certificare organică.
 
Versiunea mentolata:
  • Cristale de mentă: folosite în cantități foarte mici au efectul de reîmprospătare și eliminare a respirației urât mirositoare. Se obțin cu o cristalizare prin răcirea uleiului esențial de mentă. Origine India, certificare organică.
 
Pasta  de dinți nu are gust și lasă o respirație proaspătă datorită mentolului cu o senzație de curățenie pe dinți. Unii au observat chiar o albire a dinților datorită proprietăților de detartrare a Siwak. Nu conține fluor adăugat și niciun ingredient controversat. Adăugarea fluorului la pasta de dinți este o practică controversată. Cantitatea zilnică ingerată nu poate fi măsurată și controlată cu precizie. Utilizarea excesivă a fluorului poate duce la complicații și probleme de sănătate. Fluorul este deja prezent în mod natural în mediul nostru (apă, legume), așa că am ales să nu-l adăugăm artificial în pasta de dinți.