Spray BIO, SPF50 pentru copii, 125g

Această cremă solară spray cu SPF 50 asigură o protecție solară eficientă pentru copilul dumneavoastră. Este de origine naturală și este certificată BIO COSMOS de către ECOCERT. Compus din filtre minerale 100% pentru o protecție imediată împotriva razelor UVA și UVB.
Crema Alphanova de soare organică pentru copii este rezistentă la apă, fără filtre chimice, fără parabeni, fără conservanți chimici și este ecologică. În plus, această cremă de protecție solară organică pentru bebeluși este fabricată fără alcool, parfum sau fenoxietanol; alegerea ideală pentru pielea fragilă și sensibilă a bebelușilor. Crema solară ecologică pentru bebeluși Alphanova este hipoalergenică și testată dermatologic. 

Datorită compoziției sale naturale, crema cu protecție solară Alphanova poate fi folosit în apă fără a crea poluare.
citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]