Spray BIO hipoalergenic, SPF 50, pentru față și corp, 90g

Descoperiți noul spray solar ALPHANOVA SUN® "travel size". Această nouă completare a gamei se remarcă prin două aspecte. În primul rând, cu acest flacon de 90 g, nu mai există probleme atunci când călătoriți. Crema de protecție solară poate sta acum în bagajul de mână și vă poate însoți peste tot.
În al doilea rând, pe lângă faptul că este prietenoasă cu mediul, această cremă de soare este ambalată într-o nouă generație de flacoane fabricate din plastic vegetal. Un plastic fabricat din trestie de zahăr, fără impact de carbon asupra planetei.
În ceea ce privește compoziția, este o formulă fără filtre chimice, parabeni, conservanți chimici sau oxid de zinc. O cremă de soare hipoalergenică, fără parfum, testată dermatologic, perfectă pentru pielea cea mai sensibilă și reactivă. 
Acest spray solar de călătorie oferă o protecție ridicată împotriva razelor UVA/UVB, cu un factor de protecție de 50. O formulă transparentă, fără urme albe, îmbogățită cu aloe vera organică și ulei de jojoba organică.

citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]