Deodorant natural solid cu unt de cacao, 60g

Deodorantul Comme Avant este  în formă solidă și este certificat Cosmos Organic oferind  o eficiență  bună,  fiind în același timp  blând cu pielea 
 -bogat  în unt de cacao. 
 -acțiunea sa antiperspirantă ajută la combaterea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute, protejând în același timp pielea.
 -este universal și unisex: este potrivit pentru bărbați, femei și copii, avand  un parfum de cacao brut foarte plăcut. 
 -fără ulei esențial, este tolerat de toate tipurile de piele, chiar și de cele mai sensibile, precum cele ale femeilor însărcinate.
 -eficient și protector.

Usor de folosit:
Primul lucru de făcut este să curățați pielea pe care urmează să aplicați deodorantul (picioare, axile, piept, spate etc.). Desigur, nu putem recomanda  decât săpunul Comme Avant   pentru aceasta!
Apoi,  împingeți tubul cu degetul pentru a elibera produsul, treceți deodorantul  solid pe piele, înainte și înapoi de mai multe ori. Produsul se va așeza ușor. Dacă este nevoie puteți trece produsul sub un jet de pa pentru câteva secunde.

Doar 4 ingrediente și este  fără parabeni, aluminiu și alcool. Aceste patru ingrediente combinate formează un deodorant simplu, natural și eficient, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile.

Forma și ambalajul, îl fac ușor de transportat în geantă.citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale create manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Filozofia companiei este "mai puțin înseamnă mai mult", eliminând tot ce este de in plus și concentrându-se pe ceea ce este esențial. Produc în mod transparent și fără tabuuri, îmbunătățindu-si ... [citeste povestea]
Un regulator eficient și natural
Un regulator eficient și natural
Citrofolul (sau citratul de trietil) conținut în deodorantul nostru este ingredientul activ care garantează eficacitatea acestuia.
Produs printr-un proces de esterificare a acidului citric, acesta înlocuiește sărurile de aluminiu și efectele lor controversate asupra sănătății. Acțiunea sa constă în controlul acțiunii enzimelor bacteriene responsabile de mirosurile proaste în timpul transpirației. De asemenea, are proprietăți antibacteriene excelente.
Deodorantul  solid nu este astringent și nu blochează transpirația, deoarece este o modalitate pentru corpul nostru de a elimina toxinele sale. Cu toate acestea,  reglează transpirația pe tot parcursul zilei.