Lapte BIO, SPF50+ pentru bebeluși, 50g

Laptele  cu protecție solară pentru bebeluși SPF 50+ asigură o protecție maximă pentru bebelușul dumneavoastră.  Formulele Alphanova  de protecție solară cu filtre minerale de origine naturală garantează o protecție imediată împotriva razelor UVA și UVB.
Laptele cu protecție solară  pentru bebeluși este fabricat din ingrediente naturale, certificat bio, este  rezistent la apă, fără filtre chimice, fără parabeni, fără conservanți chimici și este ecologic. În plus, este fabricat fără alcool, parfum sau fenoxietanol; alegerea ideală pentru pielea fragilă și sensibilă a bebelușilor. Produsele solare ALPHANOVA bébé BIO ® sunt hipoalergenice și testate dermatologic. 
Datorită compoziției sale naturale, acest spray cu protecție solară pentru bebeluși Alphanova poate fi folosit în apă fără a crea poluare.
Este certificat BIO COSMOS de către ECOCERT.
citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]