Spray hipoalergenic BIO, SPF 50,150g

Descoperiți noul spray solar din familia ALPHANOVA SUN®. Această nouă completare a gamei se remarcă prin două aspecte. 
În primul rând, cu o sticlă mult mai prietenoasă cu mediul înconjurător, realizată din aluminiu reciclat și reciclabil, care reduce cu 70% cantitatea de plastic folosită pentru o sticlă de această dimensiune.
În al doilea rând, cu noul său parfum hipoalergenic de nucă de cocos, potrivit pentru cea mai sensibilă și reactivă piele. Acest parfum natural delicios de nucă de cocos vă va transporta pe plajele tropicale într-un singur pas.
O protecție solară organică universală de introdus în geanta de plajă, care va fi ideală pentru a proteja pielea întregii familii, de la 1 la 100 de ani. Dimensiunile sale generoase permit tuturor să o folosească, de la cel mai mic la cel mai mare. O textură fluidă, ușor de aplicat, care învăluie pielea într-un parfum ceresc cu note de nucă de cocos.
În ceea ce privește compoziția, este o formulă fără filtre chimice, parabeni, conservanți chimici sau oxid de zinc. O cremă solară hipoalergenică testată sub control dermatologic, perfectă pentru pielea cea mai sensibilă și reactivă. 
Acest spray solar de dimensiuni familiale oferă o protecție ridicată împotriva UVA / UVB, cu un factor de protecție de 50. O formulă transparentă, albă, fără dungi, îmbogățită cu aloe vera organică și ulei de jojoba organic.


citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]