Stick SPF 50 pentru fata, 17g

STICK SOLAR PENTRU FAȚĂ CU PROTECȚIE RIDICATĂ SPF 50 SUN GLOW, PARFUM MANOI

Pentru cine?
-pentru toată familia, de la vârsta de 3 ani
Protecție ridicată ușor de aplicat datorită noii sale formule stick, ultra-practică de transportat. 
O dublă acțiune hidratantă și calmantă datorită ingredientelor exotice atent selecționate: unt de mango bio, ulei de zmeură și suc de aloe vera bio. 
Acest stick solar conține peste 74% ingrediente de origine naturală și 20% ingrediente BIO. 
O textură care alunecă delicat pe piele și un parfum exotic Monoï care captivează toate simțurile. 
Ambalaj din plastic reciclat și reciclabil.

UN COMPLEX INOVATOR UVA BOOST

Razele UVA au efecte ireversibile: îmbătrânirea pielii, pete maronii, arsuri și cancer. Produsele de protecție solară de pe piață oferă astăzi o protecție UVA echivalentă cu 1/3 din protecția UVB, adică aproximativ 20 pentru un indice 50+.
Alphanova Daily Sun® inovează cu noul său complex UVA Boost care, pentru prima dată, garantează de 2 ori mai multă protecție UVA decât standardul european: protecția Alphanova  UVA este aproape la fel de mare ca protecția UVB. Ca urmare, pielea este mai bine protejată, reducând îmbătrânirea pielii legată de expunere și petele maronii.


citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]