Balsam pentru păr pe bază de ulei de cânepă

Balsamul  pentru păr, potrivit pentru întreaga familie, hidratează și hrănește  parul, lăsându-l moare și ușor de pieptănat.
-este universal, potrivit pentru toate tipurile de păr:  lung, scurt, gras sau uscat, dar și pentru părul drept, ondulat, sau creț.
-potrivit pentru toată familia: copii începând cu vârsta de  3 ani, femei însărcinate sau care alăptează (fără parfum).

Usor de utilizat: umezește balsamul și formează o spumă frecandu-l  intre mâini timp de câteva secunde. Îl poti aplica apoi pe păr sau poți freca balsamul direct pe  păr pentru a adăuga mai multă substanță. Lasă-l să acționeze câteva minute, descurcă-ți părul cu degetele sau cu un pieptene cu dinți largi, apoi clătește-l bine.

Doar 3 ingrediente: ulei de cânepă, amidon de porumb, agent de descurcare din rapiță și sfeclă roșie.
Fără coloranți, fără parfumuri, fără conservanți, fără silicon, fără sulfați, fără uleiuri esențiale.
Perfect pentru călătorii, permis în bagajul de mână
Certificat COSMOS Organic
Testat dermatologic
Produse cosmetice vegane
În conformitate cu legislația europeană, nu este testat pe animale
Ambalaje reciclabile și compostabile 
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de caliate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]