(NOU) Șampon solid pentru par vopsit/ creț pe baza de ulei de brocoli, 70g

Șampon solid îmbogățit cu ulei de broccoli
Ideal pentru părul vopsit
Potrivit pentru parul creț
Hrănește părul deteriorat de tratamentele capilare
Calmează mâncărimea datorită pulberii de jujube
Certificat Cosmos Organic
Compoziție scurtă: tensioactiv ușor, argilă albă, ulei de broccoli, apă, ulei de alune, pudră de jujube, balsam de alcool gras

Usor de folosit:
Utilizarea șamponului solid este foarte simplă.
Pur și simplu frecați șamponul  între mâini sau direct pe părul ud. Veți obține o spumă cu care vă puteți masa scalpul pentru a-l curăța. Necesita clatire.

În general, este indicat să repetați operațiunea a doua oară pentru a vă curăța bine părul. Nu este necesar să folosiți prea mult produs și este de asemenea important să masați bine pentru a vă curăța eficient întregul scalp.

Puteți folosi balsamul  solid Comme Avant  după spălare pentru a vă îngriji și mai mult părul și pentru a vă ajuta să îl descurcați și/sau masca solida pentru îngrijirea parului Comme Avant.

Cosmetică vegană
În conformitate cu legislația europeană, nu este testat pe animale
Perfect pentru călătorii, permis în bagajul de mână
70g șampon Comme Avant = 2 sticle de șampon de 200ml
citeste mai mult
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de caliate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]