Crema hipoalergenica BIO, SPF 50, pentru față, 50g

Crema solară hipoalergenică BIO pentru față este potrivită pentru toate tipurile de ten și a fost dezvoltată pentru persoanele cu pielea feței hipersensibilă (chiar și în jurul ochilor). Îngrijire naturală certificată BIO COSMOS și VEGAN. Tot fără filtre chimice, cu o formulă bazată pe filtre minerale, această nouă cremă solară este hipoalergenică și testată dermatologic. Oferă protecție solară imediată și este ideală pentru persoanele cu pielea sensibilă, predispuse la reacții alergice.
În plus, această nouă formulă de îngrijire solară "ultra ușoară" combină mai puține ingrediente pentru a asigura o toleranță maximă. Textura non-grasă și transparentă nu lasă urme albe pe piele atunci când este aplicată.

În cele din urmă, formula este fără parfum, îmbogățită cu Aloe Vera organică și ulei de Jojoba organic, care oferă suplețe și catifelare pielii în timpul aplicării. Acest produs de îngrijire solară este rezistent la apă, fabricat din ingrediente organice, fără filtre chimice, fără parabeni și fără conservanți chimici.


citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]