Cremă minerală pentru protecție solară, SPF25

O protecție solară naturală și organică
Suntem mândri să vă oferim o cremă de soare cu un singur filtru UV mineral și o compoziție scurtă, pentru a va proteja de soare gandindu-ne in același timp și la mediu.

Conștienți de faptul că nu există un impact zero, vă oferim cel mai bun compromis posibil între protecția solară eficientă și un produs certificat organic deșeuri zero.
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de calitate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]
Înțelegerea SPF-ului unui produs de protecție solară
Indicele de protecție este complex și poate fi dificil de înțeles.

Acesta este un subiect complex, dar ceea, ce trebuie amintit este că SPF nu protejează proporțional. SPF 30 nu protejează de două ori mai mult decât SPF 15.

Diferența dintre un SPF 25 și un SPF 50 constă în principal în timpul de expunere în care pielea este protejată. Procentul de UV filtrat este mai mult sau mai puțin același (96% față de 98%).

Protecțiile SPF 50 sau 50+ sunt adesea preferate, în special pentru cele mai ușoare și mai fragile tipuri de piele. Dar acest nivel ridicat de protecție poate da uneori impresia, greșit de data aceasta, ca oferă o protecție 100%,  care nu o există. Termenul „protecție totală” sau „ecran total” este interzis deoarece niciun filtru nu poate bloca razele UV 100%.

Alegerea SPF pentru produsele dvs. solare trebuie făcută în funcție de durata și locul de expunere și de tipul de piele (fototip). Pielea deschisa la culoare  va necesita mai multă atenție decât pielea închisă la culoare, în fața deteriorării cauzate de soare. Aveți grijă să vă alegeți protecția solară și să reînnoiți aplicația frecvent. 
Împotriva produselor industriale
Împotriva produselor industriale
Protecțiile solare care conțin filtre petrochimice sunt cu siguranță eficiente, dar impactul lor asupra sănătății și asupra mediului este catastrofal. Aceste filtre pot induce riscul de alergie sau pot fi iritante.

Unii sunt suspectați că sunt perturbatori endocrini, în timp ce alții sunt fotoinstabili (adică pierd eficiența filtrării UV destul de repede după aplicare). Aceste filtre sunt, de asemenea, dăunătoare ecosistemului marin și contribuie la albirea coralilor.

Dar conștientizarea crește și un prim pas a fost făcut în Hawaii prin interzicerea protecțiilor solare convenționale cu oxibenzonă sau octinoxat.

O protecție solară este esențială pentru a ne proteja de expunerea la soare, dar acest lucru nu ar trebui să fie în detrimentul sănătății și biodiversității noastre.