(NOU) Crema solida cu efect antiinflamator și calmant pe baza de arnica, 50g

Descoperiți crema solida Comme Avant efect calmant pe baza de unt de shea și îmbogățită cu macerat de arnică și pudră de trandafir de Damasc, care este potrivită pentru utilizare începând cu vârsta de 3 ani.
- Crema  certificată Cosmos Organic este fabricată din ingrediente de origine naturală. O formulă simplă și eficientă, realizată din materii prime bogate în ingrediente active, fără petrol sau produse de sinteză.
- Este compusă din Arnica, o plantă cunoscută pentru efectele sale antiinflamatorii și calmante, și Trandafir de Damasc cu proprietăți tonifiante și calmante. 
- Maceratul de arnică provine din flori de arnică cultivate ecologic și produse în Franța.  
- Foarte economica, o cantitate mică este suficientă pentru fiecare aplicare. Formatul său solid de 50 g este ideal pentru a-l avea la îndemână, în geantă, în timpul plimbărilor sau al activităților zilnice.
- Potrivit pentru întreaga familie: copii mici de la 3 ani, femei însărcinate și care alăptează
- Biodegradabilă și cu zero deșeuri
- Compoziție scurtă: unt de shea, macerat de arnică franceză, ceară de floarea-soarelui, amidon de porumb, pulbere de trandafir de Damasc
-Fără coloranți, fără produse de sinteză, fără uleiuri esențiale, fără derivați din petrol
- Produse cosmetice vegane. În conformitate cu legislația europeană, nu sunt testate pe animale
- Economica: 50g de cremă Comme Avant = 1 borcan de 400ml de cremă
- Perfectă pentru călătorii, permisă în bagajul de mână
citeste mai mult
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de calitate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]