Crema solida cu efect antiinflamator și calmant pe baza de arnica, 50g

Pentru cine?
  Pentru adulți, copii cu vârsta de peste 3 ani, femeile însărcinate sau care alăptează
Universala: pentru față și corp
Certificată Cosmos Organic
 - fabricată din ingrediente de origine naturală.
- economică , o cantitate mică este suficientă pentru fiecare aplicare. Formatul său solid de 50 g este ideal pentru a-l avea la îndemână, în geantă, în timpul plimbărilor sau al activităților zilnice.
- Biodegradabilă și cu zero deșeuri
- Compoziție scurtă: unt de shea, macerat de arnică cu efect antiinflamator și calmant, ceară de floarea-soarelui, amidon de porumb, pulbere de trandafir de Damasc cu proprietăți tonifiante și calmante
- Fără coloranți, fără produse de sinteză, fără uleiuri esențiale, fără derivați din petrol
- Produse cosmetice vegane. În conformitate cu legislația europeană, nu sunt testate pe animale
- Economica: 50g de cremă Comme Avant = 1 borcan de 400ml de cremă
- Perfectă pentru călătorii, permisă în bagajul de mână
Usor de folosit:
Puteți folosi crema pe pielea curată și sănătoasă de pe față și corp în fiecare zi. Dimineața ca o cremă de zi și seara ca o cremă de noapte.
Pur și simplu treceti  crema între mâini pentru câteva secunde. Apoi aplicați materialul pe zona pe care doriți să o folosiți, sau aplicați  crema direct  pe față și masați-o.

Crema nu trebuie aplicată pe pielea foarte iritată sau deteriorată.
citeste mai mult
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale create manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Filozofia companiei este "mai puțin înseamnă mai mult", eliminând tot ce este de in plus și concentrându-se pe ceea ce este esențial. Produc în mod transparent și fără tabuuri, îmbunătățindu-si ... [citeste povestea]