Deodorant natural solid pe baza de Cedru & Bambus, 60g

Cui se adresează?
Adulților și  copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

Deodorantul Comme Avant este  în formă solidă și este certificat Cosmos Organic oferind  o eficiență  bună,  fiind în același timp  blând cu pielea. 
- acțiunea sa antiperspirantă ajută la combaterea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute, protejând în același timp pielea
- reglează nivelul de transpirație
- este universal și unisex: este potrivit pentru bărbați, femei și copii
- hidratează și este potrivit și pentru pielea sensibilă
- eficient și protector.
- nu se topește sub efectul căldurii
- fără bicarbonat de sodiu, parabeni,  alcool, sare de aluminiu și ulei de palmier
- perfect pentru călătorii, permis în bagajul de mână
Testat dermatologic 

Usor de folosit:
Primul lucru de făcut este să curățați pielea pe care urmează să aplicați deodorantul (picioare, axile, piept, spate etc.). Desigur, nu putem recomanda  decât săpunul Comme Avant   pentru aceasta!
Apoi,  împingeți tubul cu degetul pentru a elibera produsul, treceți deodorantul  solid pe piele, înainte și înapoi de mai multe ori. Produsul se va așeza ușor. Dacă este nevoie puteți trece produsul sub un jet de apa calduta înainte de utilizare. 

Combinația simpla de ingrediente folosite  formează un deodorant natural și eficient, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile.

Forma și ambalajul, îl fac ușor de transportat în geantă.
citeste mai mult
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale create manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Filozofia companiei este "mai puțin înseamnă mai mult", eliminând tot ce este de in plus și concentrându-se pe ceea ce este esențial. Produc în mod transparent și fără tabuuri, îmbunătățindu-si ... [citeste povestea]