(NOU) Șampon solid natural pentru par uscat și fragil îmbogățit cu ulei de argan, 70g

Șamponul îmbogățit cu ulei de argan și pudră de portocale este un produs de curățare a părului ideal pentru parul uscat. și fragil.

Bazându-se  pe compoziția șamponului  solid cu ulei de alune,  această versiune este îmbogățită cu două ingrediente pentru a-l face mai potrivit pentru părul uscat. Această formulă ajută la tonifierea părului uscat și fragil, pentru a-l face mai suplu și mai strălucitor.
- Șampon solid îmbogățit cu ulei de argan și pudră de portocale
- este ideal pentru întreaga familie începând cu vârsta de 3 ani.
- Certificat Cosmos Organic
- Compoziție scurtă: tensioactiv ușor, pudră de portocale, ulei de argan, apă, ulei de alune, argilă albă, alcool gras condiționat
- Cosmetică vegană. În conformitate cu legislația europeană, nu este testat pe animale
- Fără silicon, fără sulfați, fără uleiuri esențiale, fără coloranți, fără conservanți, fără parfum, fără perturbatori endocrini, fără ingrediente inutile.
Perfect pentru călătorii, permis în bagajul de mână
70 g de șampon Comme Avant = 2 sticle de șampon de 200 ml
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de calitate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]