Crema colorata BIO pentru față, SPF 50+, nuanță nude, 50g

Crema solară ușor colorată oferă o protecție solară eficientă, naturală și invizibilă. Crema solară colorată este certificată BIO COSMOS de către ECOCERT. Sunt folosite  filtre minerale de origine naturală care garantează o protecție imediată împotriva razelor UVA și UVB.
Această crema cu protecție solară ușor colorată are dublul avantaj de a oferi o protecție foarte ridicată cu indicele său 50+, fără a lăsa urme albe datorită culorii sale nude. Într-adevăr, se potrivește perfect persoanelor cu tenul deschis și se contopește cu pielea.
O cremă solară colorată rezistentă la apă, realizată din ingrediente organice, fără filtre chimice, fără parabeni, fără conservanți chimici.  Fără parfum, este potrivită pentru persoanele care doresc să o folosească zilnic. Unifică tenul, cu un efect imediat de strălucire sănătoasă. O formulă non-grasă, non-lipicioasă, îmbogățită cu uleiuri de Aloe Vera, Jojoba și Tamanu, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante și protectoare.

citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]