Roll-on BIO SPF 50+, pentru fata și corp, 50g,

Roll-on-ul ALPHANOVA SUN vă oferă protecție solară maximă și este foarte comod. Această protecție UVA/UVB foarte eficientă vă va proteja pielea împotriva arsurilor solare și a altor probleme ale pielii cauzate de soare. Formatul convenabil de tip roll-on face ca aplicarea să fie rapidă și ușoară.
Bineînțeles, ca toate celelalte creme de soare din gama de produse cu protecție solară Alphanova , Roll-On-ul este certificat BIO COSMOS de către ECOCERT. Protecția este asigurată prin utilizarea de filtre minerale naturale care garantează o protecție imediată.
Roll-on Sunscreen SPF 50+ este rezistent la apă, fabricat din ingrediente organice, fără filtre chimice, fără parabeni, fără conservanți chimici. O formulă non-grasă și non-lipicioasă, îmbogățită cu uleiuri de Aloe Vera, Jojoba și Tamanu, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante și protectoare, toate combinate cu un parfum delicios de Monoï.

citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]