Stick BIO hipoalergenic pentru față , SPF 50+, nuanță roz natural, 12g

Descoperiți noul stick solar nuanță roz  natural  ALPHANOVA SUN®. Protecție solară fără filtre chimice, asigurată de filtre minerale eco-responsabile și non-toxice pentru mediul marin. 
Acest stick solar nude este 100% natural, fără parabeni și  conservanți chimici. Această formulă este hipoalergenică, fără parfum și testată dermatologic. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile. 
Stickul solar  oferă o protecție foarte ridicată împotriva razelor UVA/UVB, cu un factor de protecție de 50+. Impermeabil și de lungă durată, are un mare succes în rândul sportivilor care îl folosesc atât pentru protecție, cât și pentru stil.

citeste mai mult

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]