Cremă naturală solidă pentru față și corp, 50g

Pentru cine?
   Pentru adulți,  bebeluși și nou născuți, copii,  femeile însărcinate sau care alăptează.
Ideal pentru pielea sensibilă și atopică, 
Universală: pentru față, mâini și corp
Certificată COSMOS ORGANIC
- reface bariera cutanată, hidratează și hrănește straturile superficiale ale epidermei
- pentru toate tipurile de piele: uscată, normală, grasă precum și pentru pielea sensibilă și atopică

Ușor de folosit: Crema  solidă se topește la contactul cu pielea (mai precis căldura pielii). Pentru a folosi crema mai ușor, trebuie să o încălziți  între palme timp de câteva secunde. Când începe să se topească, o puteți aplica direct pe zona dorită sau cu mâinile. Crema este deosebit de concentrată, o cantitate mică (o „linie”) este suficientă pentru toate utilizările, chiar și pentru pielea foarte uscată sau atopică

Doar 4 ingrediente: ulei de măsline, unt de karité, amidon de porumb, ceară de candelilă
Fără coloranți și  ingrediente  sintetice, fără ulei esențial și  derivat petrolier
100% naturală: fără parabeni, alcool, și silicon

Ambalaj ecologic și biodegradabil, zero deșeuri
Cosmetice vegane
Perfectă pentru călătorii, permisă în bagajele de mână
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale create manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Filozofia companiei este "mai puțin înseamnă mai mult", eliminând tot ce este de in plus și concentrându-se pe ceea ce este esențial. Produc în mod transparent și fără tabuuri, îmbunătățindu-si ... [citeste povestea]
Crema este universală
Crema este universală
Crema Comme Avant este universală și este potrivită pentru zi, cât și pentru  noapte.

  • Pentru corp și față: pe pielea curată, de preferință după baie sau duș atunci când pielea este încă caldă, întindeți delicat crema, fără a abuza de ea, pe zonă, apoi întindeți-o cu mâna.
  • Pentru bebeluși:  crema se încălzește mai întâi între palme, iar apoi se aplică pe pielea delicată a bebelușilor.
  • După bărbierit, crema acționează ca un balsam
  • După expunerea la soare: dacă este dificil să se maseze fără a provoca durere, se topește o bucată mică de cremă la bain-marie cu puțin ulei de măsline în plus. Când amestecul este la temperatura camerei, aplicați pe zona afectată, cum ar fi uleiul. Vă rugăm să rețineți că acesta nu este un produs de protecție solară care oferă protecție împotriva razelor UV.
  • Pentru unghii: pentru a vă întări unghiile, a le hrăni și a le proteja, tot ce trebuie să faceți este să masați unghia și cuticula acesteia cu crema.
  • Pentru mâini: aplicați crema pe dosul mâinii ș frecați-vă mâinile împreună.
  • Ca un balsam de buze: treceți crema ca un bețișor. 
  • Ca si ceara de coafat pentru păr și în îngrijirea părului: treceți crema pe păr pentru a realiza tăierea dorită. Cu cât pui mai mult, cu atât vor deveni mai strălucitori.
  • Pentru  îngrijirea vârfurilor deteriorate ale părului: se aplica precum o mască pe vârfurile deteriorate. Se lasă  10 sau 20 de minute sau chiar peste noapte, înainte de șampon sau după șamponare. Acest lucru va preveni vârfurile despicate pe capete și va împiedica uscarea părului.
  • Pentru masaj: topiți o bucată de crema cu ulei vegetal (cel care vi se potrivește cel mai bine), apoi aplicați pe corp la temperatura dorită.
Toate acestea fiind 100% naturale!