Cremă naturală solidă pentru față și corp

Crema  solidă Comme Avant are proprietăți extraordinare pe toate tipurile de piele (chiar și pe cea mixtă):
Este hrănitoare și este perfect potrivită după demachiere atât ca și crema de zi cât și crema de noapte.
Este universala, este potrivită pentru adulți, vârstnici, copii și bebeluși dar și pentru femeile însărcinate sau care alăptează.
Este hidratanta  și ajută la lupta împotriva liniilor fine și a ridurilor.
Îți protejează în mod eficient pielea împotriva agresiunilor externe precum frigul și ajută la hidratarea ei după expunerea la soare sau arsurile solare. Vă rugăm să rețineți că nu oferă protecție solară.
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale cu 0 waste(fără risipă) și a hainelor de caliate, toate făcute manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Cosmeticele lor conțin ingrediente esențiale naturale. Reducând expunerea și folosirea de substanțe și ambalaje inutile, produsele sunt mai apropiate de natură ... [citeste povestea]
Crema este universală
Crema este universală
Crema Comme Avant este universală și este potrivită pentru zi, cât și pentru  noapte.

  • Pentru corp și față: pe pielea curată, de preferință după baie sau duș atunci când pielea este încă caldă, întindeți delicat crema, fără a abuza de ea, pe zonă, apoi întindeți-o cu mâna.
  • Pentru bebeluși:  crema se încălzește mai întâi între palme, iar apoi se aplică pe pielea delicată a bebelușilor.
  • După bărbierit, crema acționează ca un balsam
  • După expunerea la soare: dacă este dificil să se maseze fără a provoca durere, se topește o bucată mică de cremă la bain-marie cu puțin ulei de măsline în plus. Când amestecul este la temperatura camerei, aplicați pe zona afectată, cum ar fi uleiul. Vă rugăm să rețineți că acesta nu este un produs de protecție solară care oferă protecție împotriva razelor UV.
  • Pentru unghii: pentru a vă întări unghiile, a le hrăni și a le proteja, tot ce trebuie să faceți este să masați unghia și cuticula acesteia cu crema.
  • Pentru mâini: aplicați crema pe dosul mâinii ș frecați-vă mâinile împreună.
  • Ca un balsam de buze: treceți crema ca un bețișor. 
  • Ca si ceara de coafat pentru păr și în îngrijirea părului: treceți crema pe păr pentru a realiza tăierea dorită. Cu cât pui mai mult, cu atât vor deveni mai strălucitori.
  • Pentru  îngrijirea vârfurilor deteriorate ale părului: se aplica precum o mască pe vârfurile deteriorate. Se lasă  10 sau 20 de minute sau chiar peste noapte, înainte de șampon sau după șamponare. Acest lucru va preveni vârfurile despicate pe capete și va împiedica uscarea părului.
  • Pentru masaj: topiți o bucată de crema cu ulei vegetal (cel care vi se potrivește cel mai bine), apoi aplicați pe corp la temperatura dorită.
Toate acestea fiind 100% naturale!