Gel reparator BIO cu efect de împrospătare, 125g

ALPHANOVA SUN ® Organic Soothing Soothing After Sun Gel este formulat cu suc de aloe vera bio, extract de rodie bio și apă florală de mentă, ceea ce îl transformă într-un cocktail răcoritor pentru pielea dumneavoastră.
Arsurile solare nu sunt neobișnuite atunci când vă expuneți prea mult timp la soare. Arsura solară este definită ca o arsură superficială de gradul 1 a pielii sau o inflamație acută a pielii. Acest gel organic calmant după plajă se aplică pe piele, în special pe zonele sensibile după expunerea la soare. Această formulă, special concepută pentru a reîmprospăta și a hidrata pielea, ameliorează și calmează arsurile solare dureroase. Pentru un efect și mai revigorant, puteți păstra spray-ul after-sun într-un loc răcoros.
Acest gel după plajă este natural (99,1% din ingrediente) și este certificat BIO Organic Cosmetic de către ECOCERT. Acest produs transparent de îngrijire solară calmează senzația de arsură resimțită după o expunere prelungită la soare. Formula nu conține parabeni, nu este lipicioasă și nu este grasă.

citeste mai mult
ingrediente 100% naturale

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]