Ulei reparator cu efect calmant, BIO cu sclipici, 125 ml

Chiar dacă ați folosit protecție solară în timpul expunerii la soare, pielea dvs. a făcut un efort considerabil pe parcursul zilei. Soarele, sarea, vântul, nisipul... toți factorii care obosesc și usucă pielea. Este important să rehidratăm pielea și nimic nu se compară cu un ulei uscat formulat cu ingrediente active specifice pentru a repara, calma și hidrata epiderma. Fără o hidratare adecvată, frumoasa ta piele bronzată va sfârși prin a arăta ca o piele de crocodil!

Uleiul uscat strălucitor oferă o senzație plăcută de confort după o zi la soare. Hrănește și îmbunătățește bronzul datorită sclipiciului. Sclipiciul organic după soare înfrumusețează, hrănește și hidratează delicat pielea. Textura sa non-grasă și non-aderentă lasă pielea moale. Plăcerea gestului combinată cu puterea unui produs de îngrijire. Prezența sclipiciului îți prelungește bronzul pe toată durata verii și îți oferă un ten divin.

citeste mai mult
ingrediente 100% naturale

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]