Șampon solid natural pentru par uscat și fragil îmbogățit cu ulei de argan, 70g

Șamponul îmbogățit cu ulei de argan și pudră de portocale este un produs de curățare a părului ideal pentru parul uscat. și fragil.

Bazându-se  pe compoziția șamponului  solid cu ulei de alune,  această versiune este îmbogățită cu două ingrediente pentru a-l face mai potrivit pentru părul uscat. Această formulă ajută la tonifierea părului uscat și fragil, pentru a-l face mai suplu și mai strălucitor.
- Șampon solid îmbogățit cu ulei de argan și pudră de portocale
- este ideal pentru întreaga familie începând cu vârsta de 3 ani.
- Certificat Cosmos Organic
- Compoziție scurtă: tensioactiv ușor, pudră de portocale, ulei de argan, apă, ulei de alune, argilă albă, alcool gras condiționat
- Cosmetică vegană. În conformitate cu legislația europeană, nu este testat pe animale
- Fără silicon, fără sulfați, fără uleiuri esențiale, fără coloranți, fără conservanți, fără parfum, fără perturbatori endocrini, fără ingrediente inutile.
Perfect pentru călătorii, permis în bagajul de mână
70 g de șampon Comme Avant = 2 sticle de șampon de 200 ml
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
Comme Avant este o companie specializată in producerea cosmeticelor artizanale create manual. Obiectivul echipei Comme Avant este de a face tranziția către folosirea de produse ecologice în viața de zi cu zi. Filozofia companiei este "mai puțin înseamnă mai mult", eliminând tot ce este de in plus și concentrându-se pe ceea ce este esențial. Produc în mod transparent și fără tabuuri, îmbunătățindu-si ... [citeste povestea]