Ser concentrat hidratant bio pentru față și ochi pe bază de acid hialuronic

Serul organic hidratant pentru față și ochi este un adevărat concentrat de hidratare.

Acționează ca un scut anti-deshidratare prin limitarea evaporării apei. Oferă suport esențial pentru față: o putere hidratantă excelentă, acțiune preventivă împotriva îmbătrânirii pielii și luptă împotriva ridurilor. Ajută la pastrarea integrității epidermei, menține echilibrul apei  pentru a susține suplețea și elasticitatea pielii și pentru a limita apariția liniilor fine și a ridurilor.

Avantaje:
-Putere de hidratare intensă
-Actiune preventivă anti-age
-Actiune decongestionantă

-
0%: OMG-uri, sulfați, parabeni, fenoxietanol, nanoparticule, eteri glicolici, siliconi, PEG, uleiuri minerale, lauret sulfat de sodiu, parfumuri sintetice, filtre chimice, produse petrochimice ...
Nu sunt acceptate  ingrediente despre care se suspectează că sunt dăunătoare pielii sau sănătății în formulele naturale  Na&T Story . Pentru mai multă transparență și încredere,  toate formulele  sunt verificate de Ecocert, care atestă și certifică faptul că este  respectat standardul Cosmos Organic.
Frecvența aplicării
O dată sau de două ori pe zi, dimineața și seara. Poate fi aplicat ca mască, într-un strat mai gros. De asemenea, puteți aplica serul conturului ochilor dimineața și crema pentru ochi seara.
citeste mai mult
ingrediente 100% naturale
NA&T STORY este un brand francez de produse de îngrijire a feței, ancorat în Aix-en-Provence. Produsele sunt naturale, organice și vegane. Una dintre valorile fundamentale ale mărcii create de Anne Farcy este” calitatea nu ar trebui să fie un lux de neatins”. Acesta este motivul pentru care tratamentele Na&T Story se disting prin concentrația lor extremă de ingrediente active. Marea majoritate a formulelor fiind ... [citeste povestea]
Zona ochiului deshidratată, de ce?
Zona ochiului deshidratată, de ce?
Privirea contribuie foarte mult la strălucirea feței și la aura unei persoane. Un semn revelator al vârstei, pielea din jurul ochilor  te face să arăți mai în vârstă, evidențiind o piele  nesănătosa. O zonă de ochi deshidratată este foarte frecventă din următoarele motive:
  • Pielea este de 4 ori mai subțire decât cea a restului feței. În plus, zona ochilor este săracă în glandele sebacee responsabile de  producerea sebumului, care formează o barieră naturală de protecție. Zona ochilor este, prin urmare, supusă deshidratării, iar finețea sa favorizează apariția liniilor fine cauzate de  deshidratare.
  • Dermul din jurul ochiului este sărac în colagen, elastină și fibre de susținere care garantează fermitatea și elasticitatea pielii, fiind  solicitat constant prin clipire ceea ce  accelerează aspectul de piele lăsată.
  • Zona ochilor este foarte vascularizată pentru a furniza elemente vitale celulelor. Vârsta, stresul, oboseala afectează calitatea capilarelor sanguine și apar cearcănele.
  • Sistemul limfatic din jurul ochiului ajută la curățarea acestei zone de toxine acumulate. Vârsta, stresul și oboseala afectează calitatea vaselor limfatice, responsabile de retenția apei și formarea pungilor.
De ce sa alegi Serul hidratant
Parfum francez 100% de origine naturală fără etichetarea alergenului 
Biodegradabilitate maximă, 99,9% ingrediente naturale.
Formulare ecologică și producție ecologică 100% franceză.
Formula certificată de Ecocert conform standardului european Cosmos Organic fără OMG-uri, fără derivați petrochimici
Ulei de palmier 0%, formulă vegană, ambalaj reciclabil.
Nu este testat pe animale în conformitate cu reglementările.
De ce sa alegi Serul hidratant