Ulei reparator cu efect calmant, BIO, 125 ml

ALPHANOVA SUN ® Paradise Dry Oil este un produs de îngrijire după plajă îmbogățit cu monoi de Tahiti, ulei de cocos și ulei de argan. Uleiuri cu proprietăți hidratante și reparatoare. Această îngrijire după plajă este naturală și este certificată BIO COSMOS de către ECOCERT.

DE CE SĂ FOLOSIȚI O ÎNGRIJIRE DUPĂ PLAJĂ?
Chiar dacă ați folosit protecție solară în timpul expunerii la soare, pielea dvs. a făcut un efort considerabil pe parcursul zilei. Soarele, sarea, vântul, nisipul... toți factorii care obosesc și usucă pielea. Este important să rehidratăm pielea și nimic nu se compară cu un ulei uscat formulat cu ingrediente active specifice pentru a repara, calma și hidrata epiderma. Fără o hidratare adecvată, frumoasa ta piele bronzată va sfârși prin a arăta ca o piele de crocodil!
Paradise Dry Oil oferă o senzație plăcută de confort după o zi la soare. Hrănește și înfrumusețează pielea și părul. Textura sa non-grasă și non-lipicioasă lasă pielea moale și vă pune în valoare bronzul pe tot parcursul verii. Plăcerea gestului combinată cu puterea unui produs de îngrijire.

citeste mai mult
ingrediente 100% naturale

ALPHANOVA Santé® este un laborator francez, cu sediul în Provence, specializat de peste 10 ani în conceperea de produse cosmetice organice și naturale. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Franța și 90% dintre ele sunt produse în regiunea Provence. Cosmeticele organice sunt testate sub control dermatologic pentru a garanta tuturor clienților formule organice sigure și adaptate celor mai sensibile ... [citeste povestea]